Επικαιρότητα

Latest

ΕΣΑμεΑ: Απροσπέλαστες για τα άτομα με αναπηρία οι ιστοσελίδες των ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων

Τα άτομα με αναπηρία αγνοήθηκαν σχεδόν εντελώς από τα πολιτικά κόμματα στις ιστοσελίδες τους ενόψει των εκλογών της ΕΕ, σύμφωνα με έκθεση που συντάχθηκε από το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) και το ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Funk

Περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο ράπισμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε σχέση με την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα.

Περισσότερα

Ο Γ. Τρουπής πρότεινε στο ΔΣ τη σύσταση επιτροπής ανάπτυξης και καινοτομίας στον Δήμο Τρίπολης

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τρουπής κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 23 Απριλίου ζήτησε τον λόγο και, μιλώντας υπερ-παραταξιακά, όπως επεσήμανε, πρότεινε οι συνεδριάσεις του Σώματος να ασχολούνται περισσότερο με τα

Περισσότερα

Σύλληψη 62χρονου για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (22.4.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, Καλαμάτας, 62χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -9- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Περισσότερα

Δείτε «ζωντανά» τις συνεδριάσεις του ΔΣ Γορτυνίας

Παρακολουθήστε ζωντανά την ειδική & τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας που θα μεταδοθούν στις 17:00 & 18:00 αντίστοιχα ΕΔΩ.

Περισσότερα

Τρίπολη: «Κόκκινος» ο ουρανός από την αφρικανική σκόνη (pics)

Μεγάλες ποσότητες αφρικανικής σκόνης καλύπτουν την Τρίπολη, σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου προκαλώντας δυσφορία στους πολίτες που είναι έξω.

Περισσότερα

Αστέρας λατρεία και στην Αμοργό

Αρκαδία παντού, Αστέρας σε κάθε μήκος και γωνιά της Ελλάδας με την κυρία Ιωάννα Σανή που ζει και εργάζεται έχοντας την δική της επιχείρηση στην Αμοργό να δίνει το πιο κιτρινομπλέ ποδοσφαιρικό στίγμα στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Περισσότερα

Οι μαθητές του Γυμνασίου Παραλίας Τυρού παρακολούθησαν το 1ο Μαθητικό Συνέδριο Αστρονομίας

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Παραλίας Τυρού παρακολούθησαν το 1ο Μαθητικό Συνέδριο Αστρονομίας με θέμα «Σώζειν τα φαινόμενα» που πραγματοποιήθηκε το πρωινό του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2024 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Περισσότερα

Συνεδριάζει την Μεγάλη Δευτέρα το ΠεΣυ

Καλείστε στην 4η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, την 29η Απριλίου 2024, ημέρα Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 3:00 μ.μ, στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ, επί της οδού Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη,

Περισσότερα

Τζιούμης: Πρόστιμα σε εκείνους που προκαλούν φθορές στην περιουσία του δήμου (pics,vid)

Μία σημαντική παρέμβαση βαφής πυλώνων φωτισμού στην πλατεία Άρεως, στην πλατεία Πετρινού και στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου, 28ης Οκτωβρίου, Ουάσινγκτον και Ερυθρού Σταυρού, υλοποιήθηκε από τον Δήμο Τρίπολης.

Περισσότερα

Σύλληψη 70χρονου για εκκρεμή δικαστική απόφαση - Είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες (22.4.2024) το απόγευμα, στην Πύλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου Νέστορος, 70χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Δ΄ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για πλαστογραφία και απάτη.

Περισσότερα

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στήριξε με την χορηγία του το Φεστιβάλ Κωμωδίας

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πάντα κοντά στα μεγάλα γεγονότα της Πελοποννήσου στήριξε με την χορηγία του το Φεστιβάλ Κωμωδίας ( 40 Lads Comedy Festival ) που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη για 2η χρονιά.

Περισσότερα

Η αφρικανική σκόνη σκέπασε την Τρίπολη – Οδηγίες Πνευμονολόγων (pics)

Η αφρικανική σκόνη συνεχίζεται για ακόμα μία μέρα στην Τρίπολη, δημιουργώντας ένα κιτρινοκόκκινο πέπλο που κάλυψε τον αρκαδικό ουρανό από άκρου εις άκρον.

Περισσότερα

Η πρόταση της ΟΣΕΥΠΕ για την Κοινωνική Κατοικία

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο, 12 χρόνια μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, κατάργηση που ανέτρεψε τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων νέων, που σήμερα μάταια αναζητούν φθηνή στέγη για να στεγάσουν

Περισσότερα

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα

Σελίδες