Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Άρεως

Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Άρεως

Δεκέμβριος 16, 2015 - 09:12
11 σχόλια

Μάθετε όλες τις εκπλήξεις

Αδιαμφισβήτητα οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένες στα παιδιά του κόσμου τα οποία πιστεύουν ακόμα στη μαγεία των Χριστουγέννων και στον Άγιο Βασίλη.

Η Τρίπολη και εφέτος φόρεσε τα γιορτινά της, έβαλε τα λαμπιόνια της και έντυσε όμορφα τις πλατείες της, προκειμένου οι πολίτες της Αρκαδίας αλλά και οι επισκέπτες της να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα. Τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Τρίπολης επιλέγει να στηθούν στην πλατεία Άρεως παιχνίδια και παγοδρόμιο για τους μικρούς αλλα και τους μεγαλύτερους δημότες, φίλους και επισκέπτες της Τρίπολης. Εφέτος στην πλατεία Άρεως έχει στηθεί ένα μεγάλο λουναπάρκ με διάφορα παιχνίδια πολλών λογιών τα οποία σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον όλων. 

Το ArcadiaPortal επικοινώνησε με τον ανάδοχο ο οποίος έχει αναλάβει να φέρει και να διαχειριστεί τα παιχνίδια στην πλατεία Άρεως, τον κ. Παπαθανασίου Δημήτρη ο οποίος μίλησε για την ημέρα που θα ανοίξει τις πύλες του το λουναπάρκ, αλλά και για το πού θα κινηθούν οι τιμές.

Τα παιχνίδια που θα δούμε στην πλατεία είναι 
Lagunare (καρουσέλ) 
Brucomela (τραινάκι) 
Bersglio 
Music express
Rotomta
Torelli (σκοποβολή)
Moonraker
Jumping
Φουσκωτό 8Χ8 μέτρα
Κερματοφόρα (μπασκέτες κτλ.)

Όπως μας ανέφερε ο κ. Παπαθανασίου, ο οποίος σημειωτέον είναι από την Τρίπολη, εφέτος κάτι διαφορετικό ήρθε στην Τρίπολη με πολλά και διαφορετικά παιχνίδια τα οποία έχουν περάσει και από το μεγάλο λουναπάρκ στον Ρέντη. Όπως μας είπε, στόχος του είναι να αναβαθμιστούν τα Χριστούγεννα στην Τρίπολη και να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο από την Αττική όπως έχουν κάνει και τα Τρίκαλα τα οποία απέχουν πιο μακριά από την πρωτεύουσα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαθανασίου ανέφερε ότι η Τρίπολη με το φυσικό κάλλος της και με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα μπορεί να μπει στην πρώτη δεκάδα προορισμών για τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα. Το λουναπάρκ αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του την Τετάρτη ή Πέμπτη 16-17 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Η όποια καθυστέρηση, οφείλεται στις γραφειοκρατικές διαδικασίες, καθώς τα χαρτιά που λουναπάρκ είναι από την Ιταλία και πρέπει να μεταφραστούν. Όπως σημείωσε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και σύντομα θα είναι έτοιμοι, έχοντας όλες τις άδειες και αφού θα έχουν περάσει από όλες τις επιτροπές, θα ανοίξου για το κοινό.

Οι τιμές είναι πολύ προσιτές, όπως σημείωσε, και προσαρμοσμένες σε όλα τα βαλάντια. Από 2 ευρώ θα ξεκινούν τα παιχνίδια και θα φτάνουν στα 3 ευρώ. Θα υπάρχουν όμως και παιχνίδια με «δώρο» κουκλάκια τα οποία θα έχουν άλλη τιμή. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το λουναπάρκ θα μείνει ανοιχτό έως τις 10 Ιανουαρίου για όλα τα παιδιά και τους επισκέπτες.
 

Εφ.Κ

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Αχ και βαχ!

11 Σχόλια

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ

Ημαρτον πια.φέρνουν Λούνα παρκ εισαγωμενο οπως λέει ο @geo απο πάνω σας ενοχλει.φέρνουν αυτά απο την Τεγέα σας ενοχλεί.δεν φέρνουν τίποτα πάλι σας ενοχλεί. Αποφασιστε τι θέλετε πια

Τι φουσκωτο ειναι αυτο? Τα φουσκωτα παιχνιδια χρειαζονται ειδικη αδεια ιδρυσης και λειτουργιας παιδοτοπων .......εχουν?

@star (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 17/12/2015 - 13:10 Εκτός όλων των άλλων επαγγελμάτων σου είσαι και ελέγκτρια τώρα; Κρίμα να μην ζητήσουν την άδεια λειτουργίας και εγκατάστασης πρώτα από σένα...Το κουδούνι του ψυχιατρείου, το ακούς; Εσένα καλούν...Ακόμα να πας;

Δωρεὰν ἐλάβετε, δωρεὰν δότε (όπως λέει το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο), κ. Δήμαρχε ακούςςςςςςςςςςςςςςςςς...................!

@star (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 17/12/2015 - 19:24 Για το ψυχιατρείο, κουβέντα...Όσο και να προσπαθείς να το αποφύγεις όμως, πάλι εκεί θα καταλήξεις...Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον...Ετοίμαζε βαλίτσες τώρα που είναι νωρίς, γιατί όταν θα σου φορέσουν το πουκαμισάκι που δένει πίσω, θα είναι πολύ αργά...

Oλοι έχουμε καταλάβει ποιος είναι για το ψυχιατρείο ,για αυτό και δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.