Διάσχιση του Φαραγγιού της Γκούρας στην Γορτυνία

Διάσχιση του Φαραγγιού της Γκούρας στην Γορτυνία

Ιούνιος 23, 2017 - 09:37
0 σχόλια

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία-διάσχιση του Φαραγγιού της Γκούρας στην Γορτυνία, από τον Εκδρομικό Ορειβατικό Όμιλο "Ο Φυσιολάτρης" Νίκαιας.

Με σημείο εκκίνησης, ώρα 10.00 π.μ., το χωριό Λυσσαρέα οι εκδρομείς θα φτάσουν στο Γεφύρι Λυσσαρέας-Φαράγγι Γκούρας, και θ' ακολουθήσουν δύο διαδρομές. Η μία ομάδα θα περπατήσει στο φαράγγι ως την συμβολή του με τον ποταμό Τουθόα. Η διαδρομή αυτή είναι δύσκολη και κατάλληλη μόνο για έμπειρους ορειβάτες με καλή φυσική κατάσταση. Παράλληλα θα διεξαχθεί δεύτερη πεζοπορία σε εύκολη διαδρομή από το Γεφύρι Λυσσαρέας-Φαράγγι Γκούρας με αντίθετη κατεύθυνση και σε μήκος περίπου 2 χλμ. Στη συνέχεια όλοι οι εκδρομείς θα μεταβούν στα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας για μπάνιο. Μέλη του Φυσιολατρικού Ομίλου "Η ΓΚΟΥΡΑ" θα περπατήσουν μαζί με τους επισκέπτες στο φαράγγι. (φωτο αρχείου)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.