Διάρρηξη με λεία τιμαλφή μεγάλης αξίας στον ΙΝ Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι

Διάρρηξη με λεία τιμαλφή μεγάλης αξίας στον ΙΝ Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι

Νοέμβριος 30, 2016 - 19:44
0 σχόλια

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν οι διαρρήκτες οι οποίοι, καλά πληροφορημένοι, όπως φαίνεται, διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι και αφαίρεσαν όλα τα τάματα και τα μαλάματα -κάποια μάλιστα μεγάλης αξίας- από τον ναό.

Η διάρρηξη πραγματοποιήθηκε με επαγγελματικό τρόπο, τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου. Οι δράστες, οι οποίοι είχαν γνώση του ναού, παρέκαμψαν τον συναγερμό και ανενόχλητοι αφαίρεσαν πολύτιμα τάματα που φυλάσσονταν στην εκκλησία ακόμα και εκατό και πλέον ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadia Portal, οι διαρρήκτες δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για το παγκάρι ή για άλλα είδη αξίας, που σημαίνει ότι εξ αρχής είχαν συγκεκριμένο στόχο, αλλά και τα συγκεκριμένα εργαλεία για να μπουν στην εκκλησία. Όπως πληροφορηθήκαμε, μόνο μία χρυσή λίρα από τα τόσα τάματα άφησαν οι διαρρήκτες στον ναό.

Το Arcadia Portal σε επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία, πληροφορήθηκε ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί, αλλά ακόμα δεν έχει προσέλθει κάποιος υπεύθυνος για να δώσει κατάθεση.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.