Διαρρήκτες «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο του Βύρωνα Πολύδωρα στο σπίτι του στην Ηλεία

Διαρρήκτες «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο του Βύρωνα Πολύδωρα στο σπίτι του στην Ηλεία

Αύγουστος 08, 2019 - 09:48
8 σχόλια

Κινητοποίηση της Αστυνομίας και στην Αρκαδία για τη σύλληψη των δραστών - Κοσμήματα μεγάλης αξίας και μεγάλο χρηματικό ποσό η λεία

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας, καθώς άγνωστοι διέρηξαν την Τρίτη το σπίτι του στη Ζαχάρω Ηλείας.

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του πρώην υπουργού νωρίς το πρωί της Τρίτης και πήραν κοσμήματα μεγάλης αξίας, ενώ «σήκωσαν» και το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού, όπου φυλασσόταν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Για το περιστατικό έχουν κοινοποιηθεί οι αστυνομικές Αρχές σε Ηλεία, Μεσσηνία και Αρκαδία καθώς στόχος είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ένας εκ των δραστών, 39 ετών, εντοπίστηκε στη Μεσσηνία από την Ασφάλεια Καλαμάτας.


8 Σχόλια

Κακώς. Έπρεπε να φυλάγονται από της αστυνομία τα πατρικά και τα εξοχικά σπίτια (πέρα από τις κύριες κατοικίες) των βουλευτών μας, των δημοσιογράφων μας, των καλλιτεχνών μας, των επιχειρηματιών μας και των λοιπών λ@μογιών μας και να πληρώνουμε εμείς...

Έπρεπε να έχει περιπολικό σε 24 βάση έξω από την οικία ,όπως στο εξοχικό του Σημίτη στους Αγίους Θεόδωρους !

Γύφτοι από τη Μεσσήνη, γνωστοί στις δικαστικές αρχές και σεσημασμένοι επιδοματοεισπράκτορες.

Το έργο το ξέρουμε εδώ και χρόνια ,οι γυφτοι από την Μεσσηνη (καρύδια) πηγαίνουν στον Πύργο και κλέβουν ,και οι γυφτοι από τον Πύργο πηγαίνουν και κλέβουν στην Μεσσηνία !

@ 1:18 Ναι αλλά οφείλουμε να παταδεχτούμε ότι τα επιδόματα, κοινωνικά μερίσματα και λοιπές σοσιαλιστικές παροχές, τα εισπράττουν ο καθένας στον τόπο του

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.