Διαρρήκτες μπούκαραν σε σπίτι στον Άγιο Κωνσταντίνο στην Τρίπολη (pics)

Διαρρήκτες μπούκαραν σε σπίτι στον Άγιο Κωνσταντίνο στην Τρίπολη (pics)

Ιούνιος 14, 2019 - 10:22
5 σχόλια

Αφού έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, έφαγαν και ήπιαν ανενόχλητοι...

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες οικίας στον Άγιο Κωνσταντίνο Τρίπολης. Μπαίνοντας στο σπίτι τους, αντίκρυσαν «βομβαρδισμένο τοπίο»: Όλα τους τα υπάρχοντα πεταμένα στο πάτωμα λες και είχε περάσει σίφουνας. Οι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι και άρχισαν με μανία να ερευνούν κάθε σπιθαμή για χρήματα ή για αντικείμενα αξίας. Ενδεικτικό της μανίας τους, το γεγονός ότι ξήλωσαν και δύο κουφώματα στην κουζίνα για να μπουν στο σπίτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ευρήματα των ιδιοκτητών, οι διαρρήκτες απόλαυσαν παγωτίνια και μπίρες ανενόχλητοι μετά το πέρας του έργου τους...

Το Arcadia Portal μίλησε με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία μας έστειλε τις φωτογραφίες και μας είπε:

Δεν φαίνεται να πήραν κάτι άλλο, ξήλωσαν δύο κουφώματα και δεν άφησαν ούτε καρφίτσα χωρίς να τη ρίξουν κάτω. Φαίνεται δε όλα αυτά να έγιναν χαλαρά, αφού έξω βρήκαμε μισοφαγωμένα παγωτίνια και μπιρίτσες.

Όπως μας είπε η ιδιοκτήτρια, δίνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες για να ενημερωθούν οι κάτοικοι. Οι ληστείες, οι διαρρήξεις και οι κλοπές είναι καθημερινό φαινόμενο στην Αρκαδία. Οι πολίτες διαμαρτύρονται, αλλά από την πλευρά της Πολιτείας δεν γίνονται ανάλογες ενέργειες. Η Αστυνομία συνεχώς αποδυναμώνεται, η αστυνόμευση δεν επαρκεί και συνήθως ουδείς συλληφθείς κρατείται, παρά του απαγγέλλονται κατηγορίες και αναμένει να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ίδιος δράστης επαναλαμβάνει τις πράξεις του λίγες ημέρες αφότου αφεθεί ελεύθερος.

Σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς που οι ιδιοκτήτες έλειπαν και δεν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Η εικόνα δείχνει μικρό μέρος απο την πραγματικότητα! Εγώ αναρωτιέμαι αν τυχόν ο ιδιοκτήτης πήγαινε εκεί αυτή την ωρα στο σπίτι του και.....κατα τύχη ειχε μαζί του την καραμπίνα του τι επρεπε να κάνει η μάλλαν τι θα εκανε;

7-7-2019

Ελπίζω η αστυνομία να φερθεί στους δράστες που "βίασαν" μία ακόμη περιουσία όπως θα φέρονταν στον ιδιοκτήτη αν έπαιρνε το νόμο στα χέρια του

Καποτε με ειχαν ληστεψει ρομα αφου μεσω καμερων τους βρηκαμε με την ασφαλεια, ενα μερος του χρηματικου ποσου το αφησαν στα γραφεια. Για να το παρω επρεπε να καταθεσω μυνηση επειδη ηταν μικρο το χρηματικο ποσο δεν αξιζε το κοπο, Τα λεφτα εμειναν στην Αστυνομια καπου 90 ευρω τι εγιναν? Τα συμπερασματα δικα σας..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.