Διαμαρτυρία του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Αρκαδίας

Διαμαρτυρία του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Αρκαδίας

Ιούνιος 12, 2018 - 10:07
0 σχόλια

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Αρκαδίας, με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή των Ελλήνων, για συζήτηση και ψήφιση, του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, σε έκτακτη συνεδρίασή του, συζήτησε το θέμα αυτό και ομόφωνα αποφάσισε να σας στείλει την παρακάτω διαμαρτυρία, εκφράζοντας την έντονη και οργισμένη  αντίθεσή του, στις διατάξεις του μεσοπρόθεσμου προγράμματος (πολυνομοσχεδίου):

«Τα τελευταία χρόνια οι πολιτικοί συνταξιούχοι, οι Έλληνες συνταξιούχοι, έχουν υποστεί αιματηρές μειώσεις στις συντάξεις τους, με σειρά μνημονικών - δημοσιονομικών νόμων στα μεσοπρόθεσμα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Η εμμονή σε περαιτέρω μείωση των συνταξιουχικών εισοδημάτων τους αποτελεί υπέρβαση των ακραίων ορίων του δημοσίου συμφέροντος.

Ζητούμε από την Κυβέρνηση να μην καταργηθεί η προσωπική διαφορά των συνταξιούχων κατά τον επανυπολογισμό των συντάξεων και να μην υπάρξει μείωση αφορολόγητου.»

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γενικός Γραμματέας

Μπαλάσης Νικόλαος                                   Σελίμης Τριαντάφυλλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.