Διαμαρτυρία κατοίκων στην Καμάρα προς τον Δήμο Μεγαλόπολης (pics)

Διαμαρτυρία κατοίκων στην Καμάρα προς τον Δήμο Μεγαλόπολης (pics)

Απρίλιος 12, 2018 - 20:01
0 σχόλια

Την Παρασκευή 13 Απριλίου εορτή της Ζωοδόχου Πηγής , οι κάτοικοι της Καμάρας θα λειτουργήσουν το εκκλησάκι της «Παναγιάς στον βράχο – Ζωοδόχος Πηγή» έναν πανέμορφο ναό που είναι κτισμένος κυριολεκτικά σε απότομα βράχια.

Ο δρόμος όμως που οδηγεί από το χωριό προς την εκκλησία λόγω του χειμώνα ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, αδιάβατος για τους κατοίκους.

Οι κάτοικοι μέσω του παρέδρου ζήτησαν από τον Δήμο Μεγαλόπολης να στείλει ένα γκρέιντερ προκειμένου να επιδιορθώσει τον δρόμο, όμως τα 2 γκρέιντερ που διαθέτει ο Δήμος δεν ήταν διαθέσιμα. Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι της Καμάρας ο Δήμος αδυνατούσε να κάνει τις εργασίες και αναγκάστηκαν να αναζητήσουν μόνοι τους λύση.

Τελικά σήμερα Πέμπτη , παραμονή της γιορτής, μετά από πολλές συννενοήσεις ,  ένα μηχάνημα που εργάζεται κοντά στην Καμάρα πήγε και έφτιαξε τον δρόμο. Δόθηκε ένα ποσό από τον Μπούρα Θεόδωρο πάρεδρο του χωριού , από τον Σβερκούνο Ηλία που είναι Δημοτικός Σύμβουλος και με προσφορά του ιδιοκτήτη του γκρέιντερ κ. Τζανέτου Αντώνη και του αδερφού του Πέτρου. Επίσης βοήθησε και η  Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Πάρεδρος και οι κάτοικοι της Καμάρας διαμαρτύρονται γιατί όπως μας είπαν: Ο Δήμος Μεγαλόπολης διαθέτει 2 ειδικά μηχανήματα Γκρέιντερ τα οποία δυστυχώς για άγνωστους λόγους δεν είναι διαθέσιμα. Τώρα που οι καιρικές συνθήκες φτιάχνουν θα πρέπει τα μηχανήματα αυτά να είναι διαθέσιμα για να επισκευάζουν τους αγροτικούς δρόμους που τόσο πολύ έχουν ανάγκη οι κάτοικοι των χωριών. Είναι πολύ λυπηρό ένας Δήμος σαν της Μεγαλόπολης να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών του.

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.