Διαμαρτυρία Γόντικα για τα διόδια που καλούνται να πληρώσουν οι οδηγοί φορτηγών

Διαμαρτυρία Γόντικα για τα διόδια που καλούνται να πληρώσουν οι οδηγοί φορτηγών

Ιανουάριος 18, 2019 - 19:50
0 σχόλια

Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους ιδιόκτητες φορτηγών αυτοκινήτων σε επαγρύπνηση για να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και της Περιφέρειας, για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους από την παλιά εθνική οδό Τρίπολης Σπάρτης. 
Θέλουν να αναγκάσουν το φορτηγατζή να περάσει από το ταμείο του Μωρέα, ακολουθώντας υποχρεωτικά το δρομολόγιο Σπάρτη-Λεύκτρο-Τρίπολη και αντίστροφα.

Να πραγματοποιήσουν 46 επιπλέον χιλιόμετρα με ότι αυτό συνεπάγεται (καύσιμα, φθορές κλπ) και να επιβαρυνθούν με 32€ επιπλέον διόδια. 

Πλήρωσαν μια φορά τα λαϊκά στρώματα για να φτιαχτούν οι δρόμοι, πλήρωσαν δεύτερη για κακοτεχνίες και αποζημιώσεις των κατασκευαστικών ομίλων και πληρώνουν και πανάκριβα διόδια για τη χρήση των δρόμων.

Μπορεί το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο να ανέβαλε για δεύτερη φορά τη λήψη απόφασης, φοβούμενοι τη λαϊκή κατακραυγή όμως θα το ξαναφέρουν.

Υπάρχει απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θέλει να εφαρμόσει η Περιφέρεια, που υποχρεώνει τους φορτηγατζήδες υποχρεωτικά να περνούν από τα διόδια, που εισπράττουν οι ιδιώτες που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς δρόμους.

Μαζί με την πάλη για την κατάργηση των διοδίων, ο λαός πρέπει να τους ανταμείψει και με την ψήφο του στις επόμενες εκλογές. Να στηρίξει το ΚΚΕ που με συνέπεια σε όλα τα επίπεδα, Δήμο-Περιφέρεια-Βουλή, αντιπάλεψε αυτές τις αντιλαϊκές επιλογές

Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης
Νίκος Γόντικας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.