Διαμαρτυρία εργαζόμενων στο ΚΔΑΥ Τρίπολης (video)

Διαμαρτυρία εργαζόμενων στο ΚΔΑΥ Τρίπολης (video)

Δεκέμβριος 18, 2014 - 17:51
0 σχόλια

Αγανακτισμένοι είναι οι εργαζόμενοι του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Τρίπολη διότι, όπως αναφέρουν, είναι και πάλι απλήρωτοι, με την εταιρία να τους καλεί να κάνουν υπομονή, καθώς δεν μπορεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα.

Παραμένει το μεγάλο πρόβλημα που έχει να κάνει με την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων, ενώ ακόμα δεν έχουν λάβει ούτε δώρο ούτε μισθό, ούτε καν τα επιδόματα αδειών.

Ο  κ. Παπακώστας, χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος, εργαζόταν χωρίς την ανάλογη ασφάλεια. Και τούτο διότι με ψήφισμα της Βουλής το μηχάνημα το οποίο χειρίζεται ο εργαζόμενος είναι δυνατόν να λειτουργεί και χωρίς ασφάλεια. «Αν ίσως συμβεί κάποιο εργατικό ατύχημα», είπε ο ίδιος ειρωνικά, «θα πάω στη Βουλή να μου το λύσουν το πρόβλημα, αφού εκείνοι το αποφάσισαν».

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας, καθώς είναι αποφασισμένοι να μην σταματήσουν ωσότου λάβουν τα νόμιμα.

«Η κατάσταση σε ό,τι αφορά την υγιεινή έχει χειροτερέψει, με τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες να πολλαπλασιάζονται», όπως τόνισε η κυρία Πανούση.

Στην προσπάθειά μας να ακουστεί και η πλευρά της επιχείρησης, δεν λάβαμε κάποια απάντηση από τους αρμοδίους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εργαζόμενοι στο ΚΔΑΥ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.