Διαμαρτυρία από Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Διαμαρτυρία από Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 27, 2015 - 16:42
3 σχόλια

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 12ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης καλεί όλους τους γονείς κ τους κηδεμόνες των μαθητών,

α) να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο τη Δευτέρα 02/Ο3/2015 ως μία συμβολική πράξη αντίδρασης στο πρόβλημα των απορριμμάτων στην πόλη μας και
β) όλοι μαζί να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα κ ώρα 9.00π.μ.εξω απο το Δημαρχείο (οδός Λαγοπάτη) ως μέσο πίεσης για άμεση εξεύρεση λύσης.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ!
Λένα Καλοπίση-Καντζάβελου
Αναστασία Προύτζου-Παπαϊωάννου
Μαρία Ανδριανοπούλου-Δεσποτοπούλου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Επιτέλους τα σχολεία ξύπνησαν!!!!!!!!!!!!!!Κινητοποιηθείτε παιδιά ,κλείστε τα σχολεία , κινδυνεύει η υγεία σας.!!!!!!!!!

οι [εκπαιδευτικοι] βαζουν τους συλογους γονεων και κουραφεξαλα τωρα να κανουν αποχες για να εχουν ελευθερες ωρες αυτοι

Οι εκπαιδευτικοί πανέξυπνε Αnonymous είναι κι αυτοί γονείς κι έχουν παιδια κι αν υπήρχε συλλογική προσπάθεια απο όλους θα συμμετείχαν κι αυτοί στις διαμαρτυρίες!Αλλα σε αυτή τη χώρα για όλα φταίνε οι εκπαιδευτικοί οι χασομέρηδες!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ!!!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!ελευθερη ώρα δεν είναι η συλλογική διαμαρτυρία εκτός κι αν ΕΣΥ δεν συγκινείσαι απο τις πρωτοβουλίες γιατί προφανώς ζεις σε μια άλλη πόλη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.