Διαμαντάκος: «Πρωταγωνιστές στο μπάσκετ πρέπει να είναι οι παίχτες»

Διαμαντάκος: «Πρωταγωνιστές στο μπάσκετ πρέπει να είναι οι παίχτες»

Ιανουάριος 11, 2017 - 20:47
0 σχόλια

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Αρκαδικού Γιάννη Διαμαντάκου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Δούκα

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Διαμαντάκος

Για τον αγώνα με τον Δούκα: ''Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κι αυτό διότι η προσπάθεια που έκαναν οι παίχτες μας γιατί εκεί οφείλεται κυρίως ήταν πάρα πολύ μεγάλη και αμυντικά και επιθετικά. Όσοι είχαν την τύχη να είναι στο γήπεδο μπορούν να καταλάβουν ποιοι είναι οι λόγοι της ήττας. Εμείς ξεπεράσαμε τα όρια μας παίζοντας ένα δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τέσσερις ημέρες και με τα προβλήματα τα οποία έχουμε καταφέραμε να κοιτάξουμε τον Δούκα στα μάτια, καταφέραμε να κάνουμε ένα μεγάλο come back και να πάμε το παιχνίδι στην παράταση. Δυστυχώς μένει η πικρία της ήττας. Νομίζω ότι όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και σε όλα τα αθλήματα οι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι παίχτες γιατί ο κόσμος γι' αυτούς έρχεται. Όταν πρωταγωνιστές είναι άλλοι τότε νομίζω ότι μόνο το μπάσκετ υποφέρει. Πλέον προετοιμαζόμαστε για το άλλο παιχνίδι. Το ζητούμενο είναι να έχουμε αυτά τα στάνταρ απόδοσης και στο επόμενο και στο μεθεπόμενο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που είχα πει και το περασμένο Σάββατο. Δηλαδή να έχουμε διάρκεια''.

Για την απόδοση της ομάδας και αν υπάρχουν κέρδη για την συνέχεια αναφορικά με κάποιους παίχτες: ''Την απόδοση της ομάδας πρέπει να την βλέπουμε συνολικά. Προφανώς σήμερα και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο εν αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι μας έδωσαν πολύ περισσότερο βοήθεια και ένα μερίδιο της καλής μας απόδοσης οφείλεται και σε αυτούς. Επαναλαμβάνω όμως ότι θέλουμε διάρκεια. Όχι μόνο σε ένα παιχνίδι να το αποδώσουμε ότι μπήκαν συνείσφεραν, έδωσαν αυτό που πρέπει και αυτό είναι όλο. Πρέπει να βρούμε διάρκεια σαν ομάδα. Εγώ όπως σας έχω πει στις προπονήσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά και τον τρόπο που δουλεύουν και γι' αυτό πιστεύω ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Σήμερα ήταν μεγαλύτερη η ανάγκη να βοηθήσουν κάποιοι παίχτες και το έκαναν, όχι μόνο τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο αλλά όλοι όσοι έπαιξαν διότι έπρεπε να καλύψουμε κάποια κενά όπως του Γιώργου (Κοψαύτης) που έλειπε και όχι μόνο καθώς υπήρχαν και κάποια προβλήματα τακτικής που αντιμετωπίσαμε κόντρα στον Δούκα''.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.