Διαμαντάκος: «Οι κόποι της χρονιάς στους δύο αγώνες που ακολουθούν»

Διαμαντάκος: «Οι κόποι της χρονιάς στους δύο αγώνες που ακολουθούν»

Μάρτιος 25, 2017 - 19:57
0 σχόλια

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παιχτών του όχι όμως και από το τελικό αποτέλεσμα που τόσο είχε ανάγκη η ομάδα του εμφανίστηκε ο coach Διαμαντάκος στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Χολαργό.

Παράλληλα ο προπονητής του Αρκαδικού τόνισε πως στα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα του παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ενώ επισήμανε και την ανάγκη πια για τον ΣΕΦΑ για αποτελέσματα και να μην μένει μόνο στις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Διαμντάκος:

Για το παιχνίδι και την εμφάνιση του Αρκαδικού: «Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι στον πόντο. Αρκετοί ίσως να μην πίστευαν ότι μπορούμε να χτυπήσουμε αυτόν τον αγώνα, τα παιδιά όμως το είχαν πιστέψει. Για άλλο ένα παιχνίδι είναι κρίμα το γεγονός πως χάσαμε ξανά στις λεπτομέρειες. Αυτό έχει εξήγηση ωστόσο είναι κάτι που θα μελετήσουμε τις επόμενες ημέρες. Η εμφάνιση παρά την ήττα θα κάνει όλους τους παίχτες πιο δυνατούς για την συνέχεια που ακολουθεί. Πλέον στους δύο επόμενους αγώνες παίζονται οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς».

Για τον χαρακτήρα που έβγαλε ο Αρκαδικός στον αγώνα και αν αυτό μπορεί να βοηθήσει στην συνέχεια: «Αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εμείς έχουμε μείνει μέχρι στιγμής στις καλές εμφανίσεις. Ξέραμε εξ’ αρχής ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο να έχουμε κάνει υπερβάσεις αλλά χρειαζόμαστε αποτελέσματα».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.