Διαμαντάκος: «Νίκη για τον κόσμο μας»

Διαμαντάκος: «Νίκη για τον κόσμο μας»

Απρίλιος 29, 2017 - 21:01
0 σχόλια

Στην ώθηση και την ενέργεια που παίρνει η ομάδα από τον κ΄σομο της στάθηκε ο Γιάννης Διαμαντάκος για την νίκη επί του Ψυχικού στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ενόψει play out και βέβαια καλώντας τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό του ΣΕΦΑ και στην κρίσημη σειρά που έρχεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Διαμαντάκος

Για το παιχνίδι: «Η νίκη ήταν το ζητούμενο και ήταν πολύ σημαντική για πάρα πολλούς λόγους. Καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του παιχνιδιού έπαιξε η μάχη των ριμπάουντ την οποία κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά.  Τόσο οι ψηλοί μας όσο και τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν εξαιρετική ομαδική δουλειά στα ριμπάουντ.  Νομίζω αυτή έγειρε την πλάστιγγα προς τα εμάς. Όταν ένα παιχνίδι οδηγείται στην παράταση και κρίνεται με τόσο μικρή διαφορά πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Θέλουμε στο επόμενο παιχνίδι να  κλείσουμε νικηφόρα την κανονική περίοδο και έτσι ώστε στα play out να προετοιμαστούμε για την σειρά αυτή».

Για την ψυχολογία ενόψει play out: «Όταν έρχεσαι από νικηφόρα αποτελέσματα η αυτοπεποίθηση σου είναι μεγαλύτερη και αυτό μας βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι. Η σειρά των play out είναι κάτι διαφορετικό. Εκεί διακυβεύονται πολλά πράγματα. Και τα παιχνίδια που έρχονται δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Εμείς καλούμαστε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Για τον κόσμο: « Είχα δηλώσει και πριν από το παιχνίδι πως ένας από τους κύριους λόγους που θέλουμε να κερδίσουμε είναι και για τον κόσμο γιατί σε αυτή την δύσκολη χρονιά στάθηκε  δίπλα μας δίνοντας μας ώθηση και ενέργεια. Όπως φάνηκε και στο τέλος το γεγονός ότι παίζαμε στην έδρα μας έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και ο κόσμος μας έσπρωχνε προς την νίκη. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτό και βέβαια να τον καλέσω να είναι μαζί μας καις την σειρά των play out που τον έχουμε ακόμα περισσότερο ανάγκη».

Για τις ειδικές καταστάσεις και τον τρόπο διαχείρισης από πλευράς Αρκαδικού: «Το κομμάτι των ειδικών καταστάσεων είναι μια μεγάλη σηζήτηση ακόμα και στο πιο υψηλό επίπεδο και μεγάλο ρόλο παίζει και η προσωπικότητα των παιχτών. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και ένα διάστημα να δουλεύουμε πράγματα για ειδικές καταστάσεις και φινάλε παιχνιδιών είτε στο αμυντικό είτε στο επιθετικό κομμάτι. Οι ειδικές καταστάσεις αφορούν μόνο το τέλος του αγώνα ωστόσο εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τα 40’ λεπτά. Πρέπει να το δούμε συνολικά καθώς όλα παίζουν τον ρόλο τους. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς δεν έπρεπε να ήμασταν στα play out   με βάση την προσπάθεια και την αγωνιστική μας εικόνα και είναι κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του στην ψυχολογία μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.