Διαμαντάκος: «Μπορούμε τα δύσκολα»

Διαμαντάκος: «Μπορούμε τα δύσκολα»

Ιανουάριος 10, 2017 - 18:19
0 σχόλια

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Δούκα, ο προπονητής μας, Γιάννης Διαμαντάκος έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Στο μικρό χρονικό διάστημα που υπάρχει προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Δούκα, μια ομάδα με υψηλές βλέψεις και πολύ ποιοτικό ρόστερ. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η συμμετοχή του αρχηγού μας, Γιώργου Κοψαύτη μέχρι στιγμής είναι αμφίβολη. Σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις αμυντικές μας επιδόσεις και από τις ορθές επιλογές στην επίθεση σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Ο κόσμος μας είναι λογικό να έχει μια πικρία που άφησε η ήττα από τον Πανιώνιο αλλά τον θέλουμε αρωγό όπως πάντα στην προσπάθειά μας. Οι αθλητές μας έχουν αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν πως οι δυσκολίες τους χαλυβδώνουν και ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές καταφέρνουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.