Διαμαντάκος: «Λάθος αποφάσεις έκριναν το παιχνίδι»

Διαμαντάκος: «Λάθος αποφάσεις έκριναν το παιχνίδι»

Φεβρουάριος 11, 2017 - 19:54
0 σχόλια

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση αλλά όχι και από το τελικό αποτέλεσμα έμεινε ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Διαμαντάκος μιλώντας αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή τονίζοντας πως λάθος αποφάσεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα έπαιξαν τον ρόλο τους στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Διαμαντάκος:

Για τον αγώνα και την πολύ καλή εμφάνιση του Αρκαδικού και την ήττα στο φινάλε: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση αλλά από την στιγμή που δεν πήραμε τους βαθμούς της νίκης η εμφάνιση έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η αλήθεια είναι ότι φθάσαμε πολύ κοντά στην νίκη ωστόσο λάθος αποφάσεις καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης τελικά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε πάση θυσία τη νίκη, που προέρχονταν από ήττα και αγωνίζονταν στην έδρα της ξέραμε ότι θα έκανε τα πάντα για να την κατακτήσει .

Αμυντικά στους τελευταίους αγώνες είχαμε πολύ καλές επιδόσεις και σήμερα δεχθήκαμε περίπου 20 πόντους από βολές και δυστυχώς αυτό μας στοίχισε στην οικονομία του αγώνα. Κρατάμε τα θετικά κομμάτια και στοιχεία από την εμφάνιση μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι υψίστης σημασίας για εμάς». 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.