Διάλυση της ΔΕΗ και «χαριστική βολή» στην αναπτυξιακή προοπτική του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης

Διάλυση της ΔΕΗ και «χαριστική βολή» στην αναπτυξιακή προοπτική του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης

Ιανουάριος 11, 2019 - 08:12
0 σχόλια

Οι άποικοι τότε μοίραζαν στους ιθαγενείς χάντρες και καθρεφτάκια προκειμένου να τους ξεγελάσουν και να τα αρπάξουν τη γη τους προς εκμετάλλευση. Στις περιπτώσεις που δεν κατάφερναν να τους ξεγελάσουν τα «δώρα» μετατρέπονταν σε μπαρούτι και σπαθί που οδήγησαν σε γενοκτονίες.

Αυτή την τακτική επιλέγει η κυβέρνηση και η Διοίκηση της ΔΕΗ για το μεγάλο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Μεγαλόπολης, για να εξυπηρετήσουν σε ένα ναρκοθετημένο τοπίο με μπόλικο παρασκήνιο, 2-3 γνωστούς «νταβατζήδες» ψευτοεπενδυτές, παρακαλώντας τους να δώσουν κάποιο «ικανοποιητικό» τίμημα για να ολοκληρωθεί το μεγάλο αυτό οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα.

Σταθάκης - Παναγιωτάκης και οι υποτακτικοί διορισμένοι «συνάδελφοι» μας (Βασιλόπουλος - Παναγιωτόπουλος) στο Δ.Σ. της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης, πρωταγωνιστούν σε ένα βρώμικο παιχνίδι σε βάρος των εργαζομένων της Μεγαλόπολης και της τοπικής κοινωνίας μοιράζοντας ψίχουλα ως μπόνους και μάλιστα με δόσεις για να αποχωρήσουν όσο γίνεται περισσότεροι εργαζόμενοι.

Μέσα σε λίγους μήνες έγραψαν στα «παλαιοτέρα των υποδημάτων» τους τις διαβεβαιώσεις τους για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Αν κύριοι της κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΔΕΗ έχετε απολέσει πλέον κάθε αιδώ εξυπηρετώντας τις επιλογές των δανειστών και των μεγαλοεργολάβων  νομίζοντας ότι και οι εργαζόμενοι είναι σαν κι εσάς,  είστε βαθειά νυχτωμένοι.

Να κρατήσετε τις «χάντρες» για οικογενειακή σας κληρονομιά και τα «καθρεφτάκια» να αυτοθαυμάζεστε για την προσφορά σας στην Ελληνική κοινωνία, για το θεάρεστο έργο της διάλυσης της ΔΕΗ και της «χαριστικής βολής» στην αναπτυξιακή προοπτική του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης και ευρύτερα της περιφέρειας.

Το συνδικαλιστικό κίνημα, οι εργαζόμενοι και οι τοπικοί κοινωνικοί φορείς μπορούν να χαλάσουν τα σχέδια σας και να αποτρέψουν το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των μονάδων, τη διάλυση της ΔΕΗ και την ερημοποίηση της περιοχής.

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΗ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.