Διάλογο με τους συνυποψήφιους θέλει ο Λύτρας

Διάλογο με τους συνυποψήφιους θέλει ο Λύτρας

Οκτώβριος 03, 2010 - 14:40

Από το προσωπικό μου βήμα (http://www.gortynia.net), και μέσω δημοσιογράφων στους οποίους θα κοινοποιήσω την προσκλησή μου αυτή, π.χ. στον εκλεκτό Πατριώτη Γεώργιο Παπαηλίου, Ιδιοκτήτη και Διευθυντή της Αρκαδικής Τηλεόρασης, τους εκλεκτούς δημοσιογράφους κ. Μηνά Αρτόπουλο του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ...

τον εκπρόσωπο του ARCADIAPORTAL κ. Θάνο Μπόγρη, και άλλους, ζητώ για την ερχόμενη εβδομάδα ή όποια άλλη στιγμή ανοικτό διάλογο όλων των υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Γορτυνίας. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο.

Θέλω με αυτό τον τρόπο να αναδείξουμε τις ποιοτικές διαφορές μας, δε μαρέσει που οδηγούμαστε στις εκλογές με ένα έλλειμμα πληροφόρησης για το Πρόγραμμα του καθενός για τη Γορτυνία μας. Πρέπει να μπορούν οι πατριώτες να έχουν μέτρο σύγκρισης. Ας ακουστούν οι απόψεις όλων μας.

Θα ζητήσω φυσικά φιλοξενία και σε όλα τα μέσα. Μέχρι στιγμής βλέπω μια μεροληπτική προώθηση απόψεων συνυποψηφίων μου. Φυσικά δεν διστάζω να πω πως κάποιοι συμπατριώτες συνυποψήφιοι είναι κρυμμένοι. Δεν ξέρω αν τους βγαίνουν οι όχι οι συνδυασμοί τους μα θέλω να ακούσω τις απόψεις τους. Σε ένα μήνα ψηφίζουμε.

Θα σας ενημερώσω για την πορεία αυτής της πρόσκλησής μας.

Καλώ τους εκλεκτούς δημοσιογράφους να διοργανώσουμε μαζί μια εκδήλωση στην Αθήνα και μια στην Έδρα του Δήμου μας και στους σταθμούς τους για παρουσίαση των θέσεων μας.

Εγώ είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή και στη Διάθεση όλων.-

Με εκτίμηση

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας