Τατούλης

Διάλεξη του Καθηγητή Henry Thompson στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics)

Διάλεξη του Καθηγητή Henry Thompson στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics)

Οκτώβριος 23, 2019 - 14:38
0 σχόλια

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών για τους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, πραγματοποιήθηκε διάλεξη από τον Καθηγητή κ.Henry Thompson, με θέμα "Μακροοικονομικά της Ελλάδος εντός της Ζώνης του Ευρώ".την Παρασκευή στις 18/10/19 .

*Ο Καθηγητής Henry Thompson είναι επίτιμο και ιδρυτικό μέλος του International Economics and Finance Society, έχει διεθνώς αναγνωρισμένη έρευνα στη Μακροοικονομική Θεωρία και στο Διεθνές Εμπόριο . Η έρευνά του έχει δημοσιευθεί σε πάνω από 120 άρθρα και κατατάσσεται στο κορυφαίο 5% των ερευνητικών άρθρων στα Οικονομικά. Έχει δώσει σεμινάρια και ερευνητικές παρουσιάσεις, σε πάνω από 160 πανεπιστήμια παγκοσμίως, ενώ το σύγγραμμά του "International Economics" βρίσκεται ήδη στην 4η του έκδοση.

Στιγμιότυπα από την διάλεξη του Καθηγητή Henry Thompson (Auburn University, Alabama, USA), με θέμα: "Μακροοικονομικά της Ελλάδος εντός της Ζώνης του Ευρώ", στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.