Διάλεξη του Καθηγητή Henry Thompson στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Διάλεξη του Καθηγητή Henry Thompson στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Οκτώβριος 16, 2019 - 14:17
0 σχόλια

Διάλεξη του Καθηγητή Henry Thompson (Auburn University, Alabama, USA) - Macroeconomics of Greece in the Euro Zone

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών για τους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη από τον Καθηγητή κ.Henry Thompson, με θέμα "Μακροοικονομικά της Ελλάδος εντός της Ζώνης του Ευρώ". Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18/10/19 και ώρα 12.30 μ.μ. στην αίθουσα Α3. Στο τέλος της διάλεξης θα υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα συζήτησης με τον Καθηγητή για το εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

*Ο Καθηγητής Henry Thompson είναι επίτιμο και ιδρυτικό μέλος του International Economics and Finance Society, έχει διεθνώς αναγνωρισμένη έρευνα στη Μακροοικονομική Θεωρία και στο Διεθνές Εμπόριο . Η έρευνά του έχει δημοσιευθεί σε πάνω από 120 άρθρα και κατατάσσεται στο κορυφαίο 5% των ερευνητικών άρθρων στα Οικονομικά. Έχει δώσει σεμινάρια και ερευνητικές παρουσιάσεις, σε πάνω από 160 πανεπιστήμια παγκοσμίως, ενώ το σύγγραμμά του "International Economics" βρίσκεται ήδη στην 4η του έκδοση.

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.