Διάλεξη για τις πρώτες βοήθειες στους υπαλλήλους της ΠΕ Αρκαδίας (pics,vid)

Διάλεξη για τις πρώτες βοήθειες στους υπαλλήλους της ΠΕ Αρκαδίας (pics,vid)

Ιούλιος 09, 2019 - 19:44
0 σχόλια

Η Επιτελική/Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης (Περιφερειακή Κοινωνική Πύλη)  της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Περιφερειακό Τμήμα Αρκαδίας,  συνδιοργάνωσαν ενημερωτική διάλεξη με  θέμα:  «Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών» στους Υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Η επιτελική δομή είναι μία κοινωνική δομή που συγκροτείται από την περιφέρεια Πελοποννήσου και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και στόχο έχει την ένταξη των δυνητικά ωφελούμενων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και την προώθηση τους στην απασχόληση.

Εισηγήτρια της διάλεξης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Ιουλίου στις  18.00 στην αίθουσα του Ερυθρού Σταυρού ήταν η κυρία Μαρία Σταματοπούλου, νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια ΕΕΣ – EFAC

Video: 

ArcadiaPortal.gr Διάλεξη για τις πρώτες βοήθειες στους υπαλλήλους της ΠΕ Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.