Διακυβεύεται σοβαρά η λειτουργία της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Διακυβεύεται σοβαρά η λειτουργία της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Δεκέμβριος 22, 2019 - 22:07
0 σχόλια

Με ανάρτηση που έκανε στα social media η διευθύντρια της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας κρούει το κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της σχολής, διαβάστε τους λόγους παρακάτω

Ενημερωτικό δελτίο προς τους σπουδαστές και φίλους της σχολής:

Με εξώδικη δήλωση αναγκάστηκε να καλέσει το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Χρήστου Βασιλείου Ρούνιου τον απερχόμενο Γραμματέα και εκπρόσωπό του, όπως εγγράφως δήλωνε, κ. Λαγό Γιάννη να παραδώσει περιουσιακά στοιχεία του ιδρύματος στη Στεμνίτσα. Παρόλα αυτά δεν προσήλθε στο χώρο της σχολής, στην αίθουσα του ιδρύματος κ η διαδικασία της παραδόσεως δεν πραγματοποιήθηκε γεγονός που επηρεάζει τη εύρυθμη λειτουργία της σχολής.

Έτσι λοιπόν, εγώ, ως Διευθύντρια της σχολής, γνωστοποιώ, ότι διακυβεύεται σοβαρά η λειτουργία της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας, διότι στην αίθουσα του ιδρύματος υπάρχουν εργαλεία και υλικά που ανήκουν στη σχολή δημιουργώντας πρόβλημα στην διεξαγωγή των μαθημάτων.

Είναι αδιανόητο, η διεύθυνση να μην έχει την δυνατότητα πρόσβασης στο χώρο του ιδρύματος, για να πάρει αυτά που ανήκουν στη σχολή.

Τέτοιες συμπεριφορές, μόνο προβλήματα δημιουργούν στη λειτουργία της σχολής, αλλά σε πείσμα των ολίγων, θα ξαναβρεί τον βηματισμό της, βηματισμό σταθερό και αταλάντευτο που της χάρισε δόξα και δόξασε και την Στεμνίτσα.

Θέλω να πιστεύω, ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο, θα εξεύρει λύση και για το καλό του ιδρύματος και για το καλό της σχολής.

Σοφία Ταγκαλάκη

Διευθύντρια ΔΙΕΚ Στεμνίτσας

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.