«Διακριτικό» συμμάζεμα απορριμμάτων στην Τρίπολη

«Διακριτικό» συμμάζεμα απορριμμάτων στην Τρίπολη

Μάρτιος 04, 2015 - 13:30
0 σχόλια

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης, έχει ξεκινήσει το συμμάζεμα των διάσπαρτων απορριμμάτων τα οποία είναι στοιβαγμένα στους δρόμους της Τρίπολης. Ελάχιστα απορριμματοφόρα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις γειτονιές της Τρίπολης, κάνοντας τους κατοίκους να αναρωτούνται αν έως την Πέμπτη 5 Μαρτίου θα έχει γίνει το μάζεμα των απορριμμάτων με στόχο την άμεση απομάκρυνσή τους.

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου περίπου στις 9:00 το πρωί απορριμματοφόρο εμφανίστηκε στην οδό Κέννεντυ 46 στην Τρίπολη. Επίσης, άλλη κινητικότητα παρατηρήθηκε στην πάνω αγορά, με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να μαζεύουν τα απορρίμματα με τα χέρια και να τα βάζουν σε τσουβάλια. Στο σημείο ήταν και απορριμματοφόρο και ίσως να παρέλαβε και μια μικρή ποσότητα απορριμμάτων από την περιοχή.

Σίγουρα τα γάντια και οι υφασμάτινες μάσκες που φορούσαν οι εργαζόμενοι δεν είναι ικανά να τους προστατέψουν από τα απορρίμματα τα οποία έχουν σαπίσει στους δρόμους εδώ και τρεις μήνες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.