Διάκριση για το start-up Marine.travel και τους Αρκάδες

Διάκριση για το start-up Marine.travel και τους Αρκάδες

Νοέμβριος 24, 2014 - 09:45
0 σχόλια

Δυο νέοι Aρκάδες ο Θάνος Παράσχος και ο Άγγελος Πεθεριώτης συμμετέχουν στην ομάδα του Marine.Travel που διακρίθηκε στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού «Make Innovation Work» που διοργανώθηκε από το Ελληνo-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών με τη συμβολή μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Βραβεύτηκαν, οι πλέον καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και το Marine.Travel, που κατέκτησε την Πρώτη θέση στην κατηγορία Τουρισμού και Πολιτισμού.

Marine.Travel: Πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που εστιάζει στον τουρισμό. Παροχή πληροφοριών για υπηρεσίες και τοποθεσίες, προγραμματισμός ταξιδιών, δημιουργία και αγορά τουριστικών πακέτων, πρόγνωση καιρού και κοινωνική δικτύωση για ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών σχετικά με τουρισμό.  

Ο Θάνος Παράσχος δήλωσε:

Εδώ και δυο χρόνια γίνεται πολύ σκληρή δουλειά ιδιαίτερα στο κομμάτι του κώδικα (προγραμματισμού) πλέον δουλεύουμε στο κομμάτι του σχεδιασμού και στην ανάπτυξη της εφαρμογής για android συσκευές.

 Πρόσφατα ξεκινήσαμε να παρέχουμε καιρική πρόβλεψη για 1.000.000 πόλεις σε όλο τον κόσμο και παρέχοντας πληροφορίες για 10.000 σημεία ενδιαφέροντος γύρω από τη θάλασσα!

Σας καλούμε να μας επισκεφτείτε και να ταξιδέψετε μαζί μας http://marine.travel.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και κι εις ανώτερα!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.