Διακρίσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στα Παπαφλέσσεια

Διακρίσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στα Παπαφλέσσεια

Ιούλιος 27, 2016 - 13:25
0 σχόλια

Οι αγωνιστικές διακρίσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζονται με όλο και αυξανόμενους ρυθμούς αυτό το καλοκαίρι. Το τουρνουά των Παπαφλεσσείων στα juniors, που συμμετείχαν οι μικροί αθλητές του ομίλου μας για 3η συνεχόμενη χρονιά, έμελε να είναι ένας ακόμα πολύ επιτυχημένος σταθμός για τους αθλητές μας. Οι τρείς τελικοί, που έγιναν ανάμεσα σε αθλητές μας και η  κατάκτηση τριών 1ων και τριών 2ων θέσεων στις κατηγορίες, τόσο των αγοριών κάτω των 10 και των 12 ετών, όσο και των κοριτσιών κάτω των 12 ετών μαρτυρούν την απόλυτα επιτυχημένη πορεία των παικτών μας.

Στα Παπαφλέσσεια 2016, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ΟΑ Καλαμάτας, στην κατηγορία των αγοριών 12 ετών οι αθλητές μας Καραναγνώστης Κων/ος και Αναστόπουλος Παναγιώτης αγωνίστηκαν μαζί στον τελικό αφού πρώτα είχαν περάσει από τους αγώνες στην διαδικασία των ομίλων και είχαν τερματίσει πρώτοι στον όμιλό τους. Με σκορ 2-0 σετ (60, 61) ο Καραναγνώστης Κων/νος κατέκτησε την 1η και ο Αναστόπουλος Παναγιώτης την 2η θέση του τουρνουά. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 12 ετών.

Στα αγόρια κάτω των 10 ετών ενδοοικογενειακή τενιστική μάχη υπήρξε στον τελικό, που για μια κόμη φορά αγωνίστηκαν αθλητές του ομίλου μας. Ο Λαμπρόπουλος Άγγελος βρήκε αντιμέτωπο στον τελικό τον συναθλητή του στην ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά και αδερφό του Λαμπρόπουλο Μιχάλη, του οποίου και επικράτησε με 2-1 σετ (53, 35, 97) σε έναν από τους καλύτερους τελικούς της juniors κατηγορίας. Η 1η θέση του Άγγελου και η 2η του Μιχάλη προστίθενται σε μια μεγάλη σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων, που έχουν οι παραπάνω αθλητές την τελευταία χρονιά τους ως 10ρηδες. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 10 ετών.

Τέλος έναν ακόμα εμφύλιο τελικό ανάμεσα σε αθλητές του ομίλου μας είχαν τα Παπαφλέσσεια 2016 στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών. Οι συνήθως ύποπτες την φετινή χρονιά, Λαμπροπούλου Σήλια και Βουδούρη Μιλένα αγωνίστηκαν σε έναν ακόμα τελικό, ο οποίος βρήκε νικήτρια την Λαμπροπούλου με 2-0 σετ (61, 61). Μια ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση για τα κορίτσια του ομίλου μας που όχι μόνο βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Ενωσιακής βαθμολογίας της Πελοποννήσου, αλλά πρωταγωνιστούν και στα open τουρνουά των όμορων νομών. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών.

Η προπονητική ομάδα του Γ. Παπαδόπουλου και η επιτροπή διοίκηση του ομίλου συγχαίρουν και ευχαριστούν από καρδιάς, τόσο τις αθλήτριες όσο και τους αθλητές τους για αυτές τις 6 διακρίσεις στα Παπαφλέσσεια 2016 και τους εύχονται να συνεχίσουν επιτυχημένα την αγωνιστική τους πορεία.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.