Διακρίσεις για τις ακαδημίες του F.C. Tripolis στο Sports Camp στο Λουτράκι (pics)

Διακρίσεις για τις ακαδημίες του F.C. Tripolis στο Sports Camp στο Λουτράκι (pics)

Ιανουάριος 05, 2019 - 11:00
0 σχόλια

Η περίοδος των χειμερινών διακοπών μέσα στις εορταστικές μέρες πέραν των άλλων επιβάλει και πολύ ποδόσφαιρο για τα παιδιά των ακαδημιών του F.C. Tripolis που είχαν την δυνατότητα να λάβουν μέρος με σημαντικά τουρνουά ακαδημιών.

Μετά το Σοφικό όπου μέρος έλαβε και η ΑΕΚ με τα τμήματα υποδομών της την περασμένη εβδομάδα και την εξαιρετική παρουσία του F.C. Tripolis σειρά πήρε το Sports Camp στο Λουτράκι με τις διακρίσεις να συνεχίζονται και αυτή την φορά.

Οι ακαδημίες του F.C. Tripolis στο Sports Camp στο Λουτράκι είχαν δύο δεύτερες θέσεις (φθάνοντας μέχρι τον τελικό) και μία τρίτη στα ηλικιακά γκρουπ των ομάδων και παράλληλα έδειξαν στοιχεία και δείγματα της πολύ καλής δουλείας που γίνεται καθημερινά με το άστρο των νέων ταλέντων να λάμπει με τον πιο πειστικό τρόπο.

Τα τουρνουά αυτά έχουν αφενός διδακτικό σκοπό και ρόλο και αφετέρου δίνουν στα παιδιά την δυνατότητα να αγωνιστούν και να πάρουν εμπειρίες μέσα από την διαδικασία του παιχνιδιού και της διασκέδασης με το F.C. Tripolis να δηλώνει και πάλι παρών σε κορυφαία ραντεβού ακαδημιών.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.