Διακρίσεις για Λαμπροπούλου – Παπανικολάου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Διακρίσεις για Λαμπροπούλου – Παπανικολάου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Αύγουστος 15, 2019 - 16:42
0 σχόλια

Η αγωνιστική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει τις αγωνιστικές της διακρίσεις καταφέρνοντας να πρωταγωνιστεί και την φετινή χρονιά. Ο λόγος για τους δύο αθλητές στην κατηγορία των 16αριών, την Λαμπροπούλου Σήλια και τον Παπανικολάου Έκτορα.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές μας συμμετείχαν σε ένα ακόμα ενωσιακό τουρνουά, αυτό της 25ης εβδομάδας που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑ Πατρών. Η Λαμπροπούλου Σήλια κατέκτησε την 3η θές στο κυρίως ταμπλό και ο Παπανικολάου Έκτορας την 1η θέση στο Cons Draw. Η επιτυχημένη πορεία της Λαμπροπούλου, που της χάρισε την 3η θέση ξεκίνησε με νίκες πριν την ήττα στον ημιτελικό από την Παπακωνσταντίνου. Με τον πρώτο γύρο να περνά με bye η συνέχεια ήταν θετική με 2-0 σε όλα τα παιχνίδια, τόσο με την Κακούρη, όσο και με την Ασένοβα. Στον αντίποδα ο Παπανικολάου δεν τα κατάφερε στον πρώτο γύρο να κάνει επιτυχημένη πορεία στο κυρίως ταμπλό και μετά την ήττα του συνέχισε στο cons draw, κατακτώντας την 1η θέση. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε του Μεταξά με 2-0 σετ και του Δελαπόρτα με 2-1 σετ πριν τον τελικό, όπου αντιμετώπισε επιτυχημένα τον Καταπόδη με 41 ret.

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε για μια ακόμη φορά τους Λαμπρόπουλου και Παπανικολάου για την συγκεκριμένη τους επιτυχία και να τους ευχηθούμε καλή αγωνιστική συνέχεια στο 2ο μισό της αγωνιστικής μας χρονιάς.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.