Διακοπή σημαίνει ευκαιρία για δουλειά στον Αστέρα

Διακοπή σημαίνει ευκαιρία για δουλειά στον Αστέρα

Οκτώβριος 09, 2019 - 10:45
1 σχόλια

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δουλειά στον Αστέρα Τρίπολης ενόψει της δύσκολης συνέχειας που θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

Η αρκαδική ομάδα έχοντας βεβαίως βγάλει και ένα δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετράει μόλις τρεις βαθμούς σε έξι αγωνιστικές και βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα με την ομάδα να ψάχνει με την επανέναρξη ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ αυτή την εβδομάδα θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει πράγματα και αδυναμίες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο παιχνίδι των κιτρινομπλέ και έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν πολύτιμες ανάσες.

Αυτή την εβδομάδα ο Αστέρα Τρίπολης θα δουλέψει πράγματα στο παιχνίδι του και την αμέσως επόμενη θα αρχίσει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.