Διακήρυξη έργων 1,2 εκατ. ευρώ για το οδικό δίκτυο του Δήμου Τρίπολης

Διακήρυξη έργων 1,2 εκατ. ευρώ για το οδικό δίκτυο του Δήμου Τρίπολης

Απρίλιος 20, 2018 - 11:30
9 σχόλια

Σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης την Τετάρτη 18 Απριλίου ψήφισε ομόφωνα την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 25ης Ιουνίου 2016 στο οδικό δίκτυο του Δήμου Τρίπολης και έδωσε το «πράσινο φως» για να κινήσουν οι διαδικασίες υλοποίησης έργου ύψους 1.200.000 ευρώ.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, ο Δήμος Τρίπολης διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου.

Να αναφέρουμε ότι στην απόφαση που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια δεν αναφέρεται ημερομηνία προθεσμίας υποβολής προσφορών και η ώρα αποσφράγισής τους.

Οι δημοτικές οδοί που θα διαμορφωθούν με την παρούσα μελέτη θα υποδειχθούν στον ανάδοχο κατά την υπογραφή της σύμβασης από τη διευθύνουσα υπηρεσία.

Οι εργασίες που προβλέπονται έχουν ως εξής:

Γενικές εκσκαφές και διάνοιξη τάφρου σε έδαφος γαιώδες και ημιβραχώδες.

Εκσκαφές τάφρων και τοποθέτηση πρόχυτων κρασπέδων από σκυρόδεμα.

Κατασκευή υπόβασης οδοστρωσίας μεταβλητού πάχος και βάσης.

Φριζάρισμα ασφαλτικού οδοστρώματος.

Ασφαλτικά, κατασκευή οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης με παράλληλη αποξήλωση των παλιών πινακίδων.


9 Σχόλια

ετσι μπραβο μητσαρα,καντο οπως οι αλλοι τα προηγουμενα χρονια,τη τλτ χρονια τα εργα,και αστους να λενε οτι δεν κανεις τπτ,εμεις θα σε ξαναβγαλουμε δημαρχο

14:11 Ο τόνος εκτός από ψάρι είναι κι ένα σημαδάκι που μπαίνει πάνω από τις λέξεις, τρολ της κακιάς ώρας...Ούτε για σφαλιάρες δεν είστε μερικοί...Πραγματικά όμως...

ενα τονο στο παιδι του 17.43 γιατι ειναι ετοιμο να κλαψει,μεχρι και ο τονος τον πειραξε,ερε μητσαρα τι τους εχεις κανει ,και τι θα γινει στις επομενες !!!

@21:04 Το θέμα είναι αγράμματε βλαχάκο ψηφοφόρε του Παυλή ότι δεν μας έχει κάνει τίποτα. Το απόλυτο μηδέν στο δήμο. Γι' αυτό στις εκλογές θα τον στείλουμε πάλι στη στρούγκα απ' όπου ήρθε, για να κάνει παρέα με εσάς τα γίδια που τον ψηφίσατε. Έφτασαν οι ώρες σας. Ετοιμάστε τους σβέρκους σας, θα πέσει πολύ σφαλιάρα και θα γίνουν σαν τον κ@λο της μαϊμούς. Σαν τα μούτρα σας δηλαδή. Φλαααααααπ!

00:56 Ουστ ρε ρεζίλια που έχετε μούτρα να μιλήσετε κιόλας, ξεφτιλισμένοι! Μέσα σε 4 χρόνια έχετε καταφέρει να πάτε την Τρίπολη 200 χρόνια πίσω άχρηστοι! Τράβα για ύπνο τώρα γιατί πέρασε η ώρα και θα σε μαλώσει η μαμά σου σούργελο

23.40 το θεμα ειναι σοβαρο πλεων ,τα υπογλωσσια και γρηγορα μη μας παθεις τιποτις,οπως σου ειπε ο απο πανω ,αντε πλυνε και κανα πιατο,κανε καμια σφουγκαριστρα,θα γυμναστουν τα χερια σου απο τη λακαμια συνεχεια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.