Διακεκριμένοι γιατροί και ερευνητές στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού (vid)

Διακεκριμένοι γιατροί και ερευνητές στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού (vid)

Οκτώβριος 16, 2017 - 15:17
0 σχόλια

Η PelpoMediap.c. έχει τη χαρά να παρουσιάσει το επίσημο βίντεο του 1ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ - BIOMEDIS, το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας 13 -20 Ιουνίου 2017. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένοι γιατροί και ερευνητές από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι παρουσίασαν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής και συγκεκριμένα στο βιοσυντονισμό που κλείνει 40 χρόνια ως επίσημα αναγνωρισμένη ιατρική μέθοδο.

Οι 380 και πλέον σύνεδροι από 30 χώρες αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις και εκπαιδεύτηκαν πάνω βιοσυντονιστική θεραπεία που σημειώνει εντυπωσιακά αποτελέσματα  Ταυτόχρονα, μέσα από τις εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, οι σύνεδροι αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό και παράδοση. Μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές που περιλάμβαναν επισκέψεις σε χώρους θρησκευτικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι επισκέπτες του συνεδρίου μαγεύτηκαν από τις ομορφιές και την ιστορία του τόπου μας.

Έχοντας μείνει πλήρως ικανοποιημένοι από τις εργασίες του συνεδρίου καθώς και την Ελληνική φιλοξενία,  ο πρόεδρος της εταιρίας Biomedis, κύριος SolovievSergey ανακοίνωσε πως πλέον το Συνέδριο Βιοσυντονισμού θα γίνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Παράλιο Άστρος και θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου. Μάλιστα, στην τελική του ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης ανέφερε πως του χρόνου θα επισκεφτούν την περιοχή μας για το επόμενο συνέδριο περίπου 1000 άτομα.

Εκφράζουμε ξεχωριστές ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Περιφέρειας αυτό το συνέδριο δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε τόσο μεγάλη έκταση. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας,  τον δήμο Τρίπολης, καθώς και τον πρόεδρο  της τοπικής κοινότητας του Παράλιου Άστρους, κύριο Κωνσταντίνου,  τους τοπικούς χορευτικούς και μουσικούς συλλόγους, τον ερασιτεχνικό σύλλογο αλιέων Παραλίου Άστρους - Τρίπολης "Γοργόνα Σθενώ", τους χορηγούς επικοινωνίας καθώς και όλους όσους πήραν μέρος στην οργάνωση του συνεδρίου.

Το συνέδριο BIOMEDIS έλαβε τέλος. Αλλά το κοινό μας έργο συνεχίζεται. Στόχος μας – να κάνουμε τις βιοσυντονιστικές τεχνολογίες προσιτές για όλους. Διότι πίσω από αυτές είναι το μέλλον μας.

Ακολουθεί το επίσημο βίντεο για το Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού - Biomedis. Το βίντεο έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Γιατράκος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του συνεδρίου BiomedisWorldEvent.com

Δελτίο Τύπου

Video: 

BIOMEDIS FINAL FHD


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.