Διαγραμματική ανάλυση επιτυχόντων Αρκαδίας

Διαγραμματική ανάλυση επιτυχόντων Αρκαδίας

Αύγουστος 28, 2014 - 17:13
2 σχόλια

Επεξεργασία αποτελεσμάτων από τον Αντώνη Τσαντήλα

Δείτε τα διαγράμματα ανάλυσης για τους επιτυχόντες της Αρκαδίας.

Περισσότερες επιτυχόντες είχε το 3ο ΓΕΛ με 72 και 28 σε ΑΕΙ και ΤΕΙ αντίστοιχα.

112 πέρασαν σε σχολές στο κλάδο της Οικονομίας και της Διοίκησης, 77 σε σχολές Ηλεκτρολόγων, Ηλεκτρονικών, Μηχανικών, Μηχανολόγων κτλ.

Το 68,44% πέρασε σε ΑΕΙ και το 30,28 σε ΤΕΙ.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Καλό είναι -για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις- να αναφέρετε ότι το 3ο Γελ είχε τις περισσότερες επιτυχίες, γιατί έχει και μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων στις εξετάσεις. Σε καμία περίπτωση η επιτυχία του συγκεκριμένου σχολείου δεν μπορεί να θεωρηθεί μεγαλύτερη από άλλα μικρότερα λύκεια, και μάλιστα μικρών χωριών με μικρότερες ευκαιρίες προς τους μαθητές....

Αφού θέλετε να κάνετε σύγκριση μεταξύ των σχολείων , πρέπει να βάλετε πίνακες με ποσοστά , οι οποίοι θα έχουν σαν βάση τον αριθμό των μαθητών κάθε σχολείου (που φοίτησαν στη Γ τάξη το 20113 - 14 ) - τον αριθμό των μαθητών που έδωσαν πανελλήνιες (κωδικό : 14****** ) - τον αριθμό των επιτυχόντων μαθητών - τον αριθμό των επιτυχόντων μαθητών σε Α.Ε.Ι. - τον αριθμό των επιτυχόντων μαθητών σε Τ.Ε.Ι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.