Διαγραφή Ο.Βουδούρη από την Δημοκρατική Αριστερά

Διαγραφή Ο.Βουδούρη από την Δημοκρατική Αριστερά

Ιανουάριος 07, 2013 - 13:54
10 σχόλια

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστέρας έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης το βουλευτή Μεσσηνίας Οδυσσέα Βουδούρη μαζί και τον βουλευτή Πάρι Μουτσινά. Λόγος της διαγραφής η διαρκής διαφοροποίηση των δύο βουλευτών από τις θέσεις του κόμματος. 

 

Ειδικά τον τελευταίο καιρό η ρήξη ήταν προ των πυλών αφού φαίνεται πως οι δύο βουλευτές στήριζαν διαφορετικό σχέδιο πολιτικής από αυτό του κόμματος. Έτσι ο πρόεδρος έθεσε εκτός ομάδας τους δύο βουλευτές. 

Να τονίσουμε πάντως πως η διαγραφή είχε προαναγγελθεί αφού τα συλλογικά όργανα του κόμματος της ΔΗΜΑΡ είχαν δείξει μεγάλη ανοχή σε πολλές διαφορετικές παρεμβάσεις των δύο αντρών.


10 Σχόλια

Δεν έχει πρόβλημα αυτός ο ΜΚΟ, είναι βουλευτής - γιατρός χωρίς σύνορα.

Κάποτε θα μάθουμε τι ακριβώς ήταν η ΔΗΜΑΡ και ποιος ήταν ο ρόλος της.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=112974320

Οι δημόσιες τοποθετήσεις των δύο βουλευτών τις τελευταίες ημέρες, με τις οποίες τάσσονται υπέρ της παραπομπής σε προανακριτική επιτροπή του τέως και του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου, για τη διερεύνηση των ενδεχόμενων ποινικών τους ευθυνών, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όποιος γράφει ότι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι "ΜΚΟ= ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ" απλά είναι ΑΝΙΔΕΟΣ!!! Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δεν έχουν πάρει τίποτα από το Ελληνικό κράτος επίτηδες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι η πιο διαυγής ΜΚΟ που υπάρχει στην Ελλάδα. Δημοσιεύουν ΚΑΘΕ χρόνο λεπτομερείς προυπολογισμούς με τα λεφτά που πήραν από συνδρομές, που πήγαν ΑΚΡΙΒΩΣ, τα ΠΑΝΤΑ. Ας μπει κάποιος στην ιστοσελίδα τους να δει σε πόσες χώρες έχουν αποστολές και τι έργο κάνουν. Από την άλλη υπάρχουν ΜΚΟ πασίγνωστες που δεν έχουν δώσει λογαριασμό ΠΟΤΕ τι κάνουν τα λεφτά που τους δίνει ο κόσμος. Ο Βουδούρης έχει μια πορεία πίσω του που ελάχιστοι Έλληνες πολιτικοί έχουν αντίστοιχη. Το λάθος του ήταν ότι ασχολήθηκε με την πολιτική. Αυτό που λέει τώρα είναι πολύ σωστό. Ζητάει, πολύ ορθά, να μπει και ο Βενιζέλος στο κάδρο, κάτι που αποφεύγουν τα ΝΔ και ΔΗΜΑΡ γιατί θα καταρρεύσει η κυβέρνηση. Ο Βενιζέλος είχε την λίστα Λαγκάρντ επί μήνες και δεν έκανε τίποτα. Ο Βουδούρης φταίει λοιπόν; Διαβάστε πρώτα το βιογραφικό αυτού που κατηγορείτε. Έλεος. 4-5 σοβαρές ΜΚΟ υπάρχουν στην Ελλάδα και η ΓΧΣ είναι ίσως η σοβαρότερη, δημιούργημα του Βουδούρη.

Μεγάλε "Προς 16:30" μην συγχύζεσαι, γιατί θα σου ανέβει ο αιματοκρίτης...Αν είδες εσύ πουθενά στο ΜΚΟ= ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ να αναφέρονται οι ΓΧΣ ως τέτοια, μπράβο σου, γιατί διαβάζεις πίσω από τις λέξεις...Πες μας κι εμάς πώς το κάνεις όμως, να το εξασκήσουμε...Στις ΜΚΟ στο σύνολό τους αναφερόμουν...Ο κόσμος τό'χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι ότι οι περισσότερες ΜΚΟ είναι απάτη...Μία απ' αυτές (Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) χρηματοδότησε και ο ΓΑΠ όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, με ιδρύτρια τη μάνα του Μαργαρίτα και οι επιχορηγήσεις από το κράτος -και κυρίως από το ΥΠΕΞ- που πήρε η εν λόγω ΜΚΟ, ανέρχονται στο 1.249.694 ευρώ. Για να μην υπολογίσουμε και τις τόσες άλλες, που ξεφυτρώνουν καθημερινά σαν τα μανιτάρια...Εξάλλου, την ερμηνεία των αρχικών ΜΚΟ=ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ δεν την έκανα εγώ...Οπότε, ο ανίδεος και ο παπατρέχας μάλλον είσαι εσύ, γιατί θα πρέπει να επεξεργάζεσαι κάτι που διαβάζεις καλά στο μυαλό σου, πριν απαντήσεις την εξυπνάδα σου... Όσο για το αν έκανε λάθος ή όχι ο Βουδούρης που ασχολήθηκε με την πολιτική, αυτό το ξέρουν καλύτερα οι Μεσσήνιοι που τον έκραζαν και τον προπηλάκιζαν στις παρελάσεις, ως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ...Όμως, όπως έλεγε και η ατάκα του Καλογήρου στον Κούρκουλο στη ΛΟΛΑ, "είναι πολλά τα λεφτά Άρη...". Από Γιατρός Χωρίς Σύνορα, Βουλευτής Στα Γρήγορα...

Μικρο-μέγαλε όταν γράφεις σχόλιο για ΜΚΟ σε είδηση που αφορά τον Βουδούρη (ιδρυτής των ΓΧΣ στην Ελλάδα) δεν φταίω εγώ που σου απαντάω αλλά ο τρόπος γραφής και σκέψης σου. Οι Μεσσήνιοι ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ είναι δείκτης ορθής πολιτικής αντίληψης; Αν είχε διορίσει τους συγγενείς τους θα τον είχαν θεό. Τώρα για τα λεφτά που λες, τι να πω...Κρίμα. Χωρίς καμία ένδειξη καν, πετάς λάσπη. Ντροπή.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σχέση έχει ο Βουδούρης με την ΜΚΟ της Μαργαρίτας;

εντάξει, όσο και να μην πηγαίνω το βουδούρη και τις μκο, είναι μάλλον αστείο να πει κανείς άσχημη κουβέντα για τους γχσ και σαν μκο συνολικά αλλά και για τον κάθε γιατρό ξεχωριστά που συμμετέχει. σε όλη αυτή τη σαπίλα υπάρχουν κάποιες οργανώσεις που ξεχωρίζουν