Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα εισιτήριο διαρκείας του Αρκαδικού

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα εισιτήριο διαρκείας του Αρκαδικού

Οκτώβριος 05, 2017 - 14:20
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr σας πάει στον Αρκαδικό

Ζήσε και εσύ μεγάλες στιγμές μπάσκετ στο πλευρό του Αρκαδικού. Ο ΣΕΦΑ για μία ακόμα βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Α2 και είναι έτοιμος να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους φιλάθλους του.

Το ArcadiaPortal.gr δίνει την δυνατότητα σε έναν τυχερό φίλαθλο του μπάσκετ και του Αρκαδικού να κερδίσει ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της αγαπημένης του ομάδας.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση για το ένα (1) εισιτήριο διαρκείας του Αρκαδικού στέλνετε email ‘’Διαρκείας Αρκαδικού'' την ηλεκτρονική διεύθυνση info@arcadiaportal.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας.

Μπορείτε να στέλνετε email για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό  μέχρι την Πέμπτη (5/10) . Την Παρασκευή   (6/10) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το ένα (1) εισιτήριο διαρκείας του Αρκαδικού για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.