Τατούλης

Διαγωνισμός για την αποκατάσταση της οδού Δεμίρι - Στρίγκου - Κερασίτσα - Αλέα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διαγωνισμός για την αποκατάσταση της οδού Δεμίρι - Στρίγκου - Κερασίτσα - Αλέα

Ιούλιος 08, 2015 - 14:50
0 σχόλια

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας αποφασίζει την επανάληψη του ανοικτού διαγωνισμού του έργου :« ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΥ ΔΕΜΙΡΙ – ΣΤΡΙΓΚΟΥ – ΚΕΡΑΣΙΤΣΑ – ΑΛΕΑ », Προϋπολογισμού Μελέτης : Εκατόν Εβδομήντα Πέντε χιλιάδων Ευρω ( Αρ. : 175.000 € ).

Ως νέα ημερομηνία διαγωνισμού ορίζεται η 21-07-2015 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 10 π.μ. (Λήξη Επίδοσης Προσφορών), που θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας στην Τρίπολη, οδός 2ο χλμ. Τρίπολης - Περιθωρίου, Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι της προσφοράς επιμέρους ποσοστών έκπτωσης ( σε ακέραιες μονάδες ) κατά ομάδες τιμών, σε συμπληρωμένο Τιμολόγιο ομαδοποιημένων τιμών της Υπηρεσίας με έλεγχο ομαλότητας των επιμέρους ποσοστών έκπτωσης, και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 3669 / 08 ( ΚΔΕ )

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του Διαγωνισμού ( Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων, Τιμολόγιο, κλπ. ) από τα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας στην Τρίπολη, οδός 2ο χλμ. Τρίπολης - Περιθωρίου ,όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι και την 16-07-2015, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και έως ώρα 2.30 μμ.

Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 2713 – 610343, FAX : 2713-610342, αρμόδιος υπάλληλος κ. Κυρίμη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.