Διαγωνισμός για προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου στον Δήμο Τρίπολης

Διαγωνισμός για προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου στον Δήμο Τρίπολης

Μάιος 04, 2015 - 08:59
0 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρίπολης διακηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του Δήμου Τρίπολης (παιδικές κατασκηνώσεις, κοινωνικό παντοπωλείο), του Ν.Π... (παιδικοί σταθμοί, Κ.Α.Π.Η. κλπ) και της Κ.Ε.Η.Τ., με κριτήριο κατακύρωσης:

1) στα ελαιόλαδα, οπωρολαχανικά, κατεψυγμένα λαχανικά, κρέατα, πουλερικά και ψάρια (νωπά και κατεψυγμένα) το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 3438/2006 (ΦΕΚ 33/14-2-2006) και 2) στα υπόλοιπα είδη τροφίμων, παντοπωλείου κλπ. τη χαμηλότερη τιμή στις τιμές της μελέτης και με την προϋπόθεση ότι τα προσφερόμενα από αυτόν είδη καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων τριάντα τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων πενήντα ενός ευρώ και δώδεκα λεπτών (234.551,12 ευρώ), συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντος Φ.Π.Α.. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής προσφορών: 21/05/2015 09:00 π.μ.
Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 29/05/2015 14:00 μ.μ.

Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι ίση με το 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α., ήτοι 4.102,68 ευρώ.

Όταν η προσφορά αφορά έναν φορέα, γίνεται δεκτή η εγγυητική επιστολή συμμετοχής με ποσοστό 2% επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης του φορέα για τον οποίο γίνεται η προσφορά. Σε αυτή την περίπτωση όμως η κατακύρωση περιορίζεται για το μέρος των προς προμήθεια ειδών που καλύπτεται από την εγγύηση και στην εγγυητική επιστολή θα αναφέρεται με σαφήνεια ο φορέας για τον οποίο δίδεται η εγγύηση.
Όταν η προσφορά αφορά μια ομάδα ή υποομάδα των προς προμήθεια ειδών γίνεται δεκτή η εγγυητική επιστολή συμμετοχής, με ποσοστό 2% επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης της ομάδας ή της υποομάδας για την οποία γίνεται η προσφορά. Σε αυτή την περίπτωση όμως η κατακύρωση περιορίζεται για το μέρος των προς προμήθεια ειδών που καλύπτεται από την εγγύηση και στην εγγυητική επιστολή θα αναφέρεται με σαφήνεια η ομάδα ή υποομάδα για την οποία δίδεται η εγγύηση.

Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας βαρύνουν τον ανάδοχο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη ιεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού, στη διεύθυνση Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης, Τ.Κ. 22100, Τρίπολη και στο τηλέφωνο 2713600429 (Καραλέκα Μαρία- Παναγιώτα).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.