Διαγωνισμός για πλύσιμο οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Τρίπολης

Διαγωνισμός για πλύσιμο οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Τρίπολης

Ιούνιος 19, 2018 - 16:04
0 σχόλια

Ο Δήμαρχος Τρίπολης προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), που θα προσφέρουν οι οικονομικοί φορείς, (ολογράφως και αριθμητικά σε ΕΥΡΩ) για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, βάσει της τιμής αναφοράς των 35€ της μονάδας μέτρησης (κάθε πλυσίματος), προϋπολογισμού 37.497,60 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

1. Στοιχεία Αναθέτουσας Αρχής

 Επωνυμία

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ταχυδρομική διεύθυνση

ΛΑΓΟΠΑΤΗ 45 & ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Πόλη

ΤΡΙΠΟΛΗ

Ταχυδρομικός Κωδικός

22 132

Χώρα

ΕΛΛΑΔΑ

Κωδικός ΝUTS

ΕL 522

Τηλέφωνο

2710241504

Φαξ

2710241504

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

dimos@tripolis.gr

Αρμόδιος για πληροφορίες

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

Γενική Διεύθυνση στο διαδίκτυο (URL)

www.tripolis.gr

Διεύθυνση του προφίλ αγοραστή στο διαδίκτυο (URL)

www.tripolis.gr

2. Έγγραφα του Διαγωνισμού
α) Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στην διεύθυνση (URL) : www.tripolis.gr
β) Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται στη διεύθυνση ΛΑΓΟΠΑΤΗ 45 & ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ – Τ.Κ. 22132 – ΤΡΙΠΟΛΗ .
γ) Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες από τον ανωτέρω αρμόδιο για πληροφορίες :
στην προαναφερθείσα διεύθυνση και στο τηλέφωνο : 2710241504

3. Συνοπτική Περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών «Πλύσιμο οχημάτων και μηχανημάτων που εδρεύουν στην Δημοτική Ενότητα Τρίπολης» και προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες:
Α. Καθαρισμός της καμπίνας δεκαοκτώ (18) οχημάτων του Δήμου Τρίπολης.
Β. Το εξωτερικό πλύσιμο όλου του οχήματος (και της υπερκατασκευής) με απορρυπαντικό, δεκαοκτώ (18) οχημάτων του Δήμου Τρίπολης, καθώς και το γρασάρισμα αυτών.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 50112300–6 (Πλύσιμο αυτοκινήτων και παρόμοιες υπηρεσίες).
Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των τριάντα επτά χιλιάδων τετρακοσίων ενενήντα επτά ευρώ και εξήντα λεπτών (37.497,60 ΕΥΡΩ) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 30.240,00 και ΦΠΑ 24% : € 7.257,60).

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής της.
Αναλυτική περιγραφή του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης δίδεται στην υπ' αριθμό 21/2018 Μελέτη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Η σύμβαση θα ανατεθεί με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφοράς, βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή).
Στην οικονομική προσφορά δίνεται το προσφερόμενο ποσό ολογράφως και αριθμητικά σε ΕΥΡΩ (€) για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, βάσει της τιμής αναφοράς των 35€ της μονάδας μέτρησης (κάθε πλυσίματος).

4. Εναλλακτικές προσφορές και Αντιπροσφορές
Στον διαγωνισμό δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές και αντιπροσφορές και σε περίπτωση υποβολής τους, απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

5. Δικαιούμενοι συμμετοχής
1. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:
α) κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
2. Οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς.
3. Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον.

6. Παραλαβή προσφορών
Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 3-7-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00πμ.

Οι φάκελοι των προσφορών υποβάλλονται, με αποστολή, επί αποδείξει, προς την αναθέτουσα αρχή, ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΓΟΠΑΤΗ 45 & ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ – Τ.Κ. 22 132, είτε με κατάθεσή τους στο πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής, στην ίδια ως άνω διεύθυνση.

7. Χρόνος ισχύος προσφορών
Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα έξι (6) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.
Προσφορά η οποία ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο από τον ανωτέρω προβλεπόμενο απορρίπτεται.

8. Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική

9. Χρηματοδότηση
Η δαπάνη της υπηρεσίας θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου και θα βαρύνει τους κωδικούς Κ.Α. των προϋπολογισμών εξόδων 2018 και 2019.

10. Ενστάσεις
Σε περίπτωση ένστασης κατά πράξης της αναθέτουσας αρχής, η προθεσμία άσκησής της είναι πέντε (5) ημέρες από την κοινοποίηση της προσβαλλόμενης πράξης στον ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα. Για την άσκηση ένστασης κατά της διακήρυξης, η ένσταση υποβάλλεται μέχρι πέντε (5) ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών.

Η ένσταση υποβάλλεται ενώπιον της αναθέτουσας αρχής.

11. Δημοσιότητα
Α. Δημοσίευση σε εθνικό επίπεδο
Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης θα καταχωρηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ).
Η παρούσα περίληψη Διακήρυξης δημοσιεύεται στον Ελληνικό Τύπο, σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν. 4412/2016 και συγκεκριμένα στη Τοπική Εφημερίδα Νομού Αρκαδίας (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ).
Η παρούσα περίληψη Διακήρυξης όπως προβλέπεται στην περίπτωση 16 της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του Ν. 3861/2010, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο http://et.diavgeia.gov.gr/ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ).

Η Διακήρυξη θα καταχωρηθεί στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, στη διεύθυνση (URL) : www.tripolis.gr καθώς και όλα τα έγγραφα του συνοπτικού διαγωνισμού.
B. Έξοδα δημοσιεύσεων
Η δαπάνη των δημοσιεύσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνει τον/τους ανάδοχο/ους

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.