Διαγωνισμός για κλίνες από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Διαγωνισμός για κλίνες από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μάιος 18, 2016 - 20:00
0 σχόλια

Συρρίκνωση εμφάνισε η ελληνική οικονομία στο α’ τρίμηνο του 2016, σύμφωνα με στοιχεία τόσο της Eurostat, όσο και της ΕΛΣΤΑΤ. Συγκεκριμένα, με βάση τα εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το ελληνικό ΑΕΠ υποχώρησε κατά 0,40% σε τριμηνιαία βάση και κατά 1,30% σε ετήσια βάση. Με βάση τα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το ΑΕΠ παρουσίασε ετήσια πτώση της τάξης του 1,2%. Στο σύνολο της Ευρωζώνης, η οικονομία αναπτύχθηκε κατά 0,5% έναντι του δ’ τριμήνου του 2015 και κατά 1,5% έναντι του α’ τριμήνου του 2015. 

Διαγωνισμός του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

To Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του για τον Ανοιχτό Διεθνή Διαγωνισμό σχετικά με τη μίσθωση 68 έως 86 κλινών, σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, για τη στέγαση των φοιτητών του και στις πέντε (5) πόλεις, όπου υπάρχουν Πανεπιστημιακές Μονάδες.

Όλες οι πληροφορίες για τον διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Παράταση διαβούλευσης αναπτυξιακού νόμου

Παρατείνεται έως την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016, η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου «Θεσμικό πλαίσιο για τη δημιουργία καθεστώτων Ενισχύσεων Ιδιωτικών Επενδύσεων για την περιφερειακή και οικονομική ανάπτυξη της χώρας», το οποίο λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομίας. Σύμφωνα με το υπουργείο, το Σχέδιο Νόμου θα κατευθυνθεί προς ψήφιση στη Βουλή στο αμέσως επόμενο διάστημα. Σημειώνεται ότι η θέσπιση του νέου αναπτυξιακού νόμου έχει προαναγγελθεί εδώ και πολλούς μήνες, ως μία από τις πρωτοβουλίες για την προώθηση επενδύσεων στη χώρα. 

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στη χρήστη μετρητών

Το 60% των συναλλαγών στην ΕΕ των 28 γίνονται με μετρητά, ενώ το 40% γίνεται με κάρτες ή με ηλεκτρονικές πληρωμές, με την Ελλάδα να έχει το υψηλότερο ποσοστό χρήσης μετρητών στην ΕΕ σύμφωνα με την Πανευρωπαϊκή έκθεση της G4S για τη χρήση μετρητών στην ΕΕ-28 που διενεργήθηκε σε συνεργασία με την ΕΚΤ, την ΕΕ και άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς και φορείς Σύμφωνα με την έκθεση, ο όγκος των μετρητών στις αγορές της Ευρώπης συνέχισε να αυξάνεται κατά 11% το χρόνο μέχρι και το 2015, ακολουθώντας τη διαχρονική τάση για διπλασιασμό των μετρητών σε κυκλοφορία κάθε δεκαετία.

Gateway to Korea: Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προώθηση των Εξαγωγών στη Νότια Κορέα

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με το πρώτο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για την προώθηση των εξαγωγών στη Νότια Κορέα, με την επωνυμία Gateway to Korea, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκαν 15 επιχειρηματικές αποστολές, με τη συμμετοχή 435 ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και την  πραγματοποίηση πάνω από 6.400 Β2Β συναντήσεων.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.