Διαφορά Αστέρα με Τσιλιανίδη

Διαφορά Αστέρα με Τσιλιανίδη

Ιούνιος 08, 2019 - 11:17
0 σχόλια

Το συμβόλαιο του Κοσμά Τσιλιανίδη με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους η όχι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις πρώτες συζητήσεις που υπήρξαν μεταξύ των δύο πλευρών διαπιστώθηκε οικονομική διαφορά για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του 24χρονού ποδοσφαιριστή.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται εκ νέου επαφή με την πλευρά του Κοσμά Τσιλιανίδη με την αρκαδική ομάδα να ψάχνει την ιδανική φόρμουλα για να κρατήσει τον Θεσσαλονικιό μέσο στο ρόστε της και την νέα σεζόν.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ολοκλήρωσε την χρονιά με 34 συμμετοχές – 4 γκολ – 2 ασίστ και βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της Super League ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και είναι και στην λίστα και του Παναθηναϊκού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.