Διαφωνία στο ΔΣ Τρίπολης για τροποποίηση σχεδίου πόλης σε οικοδομικό τετράγωνο στο Λεβίδι

Διαφωνία στο ΔΣ Τρίπολης για τροποποίηση σχεδίου πόλης σε οικοδομικό τετράγωνο στο Λεβίδι

Απρίλιος 19, 2013 - 11:12
1 σχόλια

Έγγραφο του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λεβιδίου Αθανασίου Κακκώνη

Επιστολή με την οποία αναφέρεται στο θέμα που απασχόλησε για αρκετή ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης στην τελευταία συνεδρίασή του έστειλε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεβιδίου Αθανάσιος Κακκώνης. Ο πρόεδρος αναφέρει στην επιστολή τις προτάσεις που υπήρξαν σχετικά με το οικόπεδο της Γεωργίας Κοντοράβδη – προτάσεις που διαφοροποιούνται μεταξύ τους.

Τελικά πέρασε η πρόταση του Δημάρχου αν και υπήρξαν σύμβουλοι της πλειοψηφίας που διαφώνησαν και ψήφισαν την πρόταση του προέδρου της τοπικής κοινότητας η οποία όμως δεν πέρασε:

Διαβάστε το έγγραφο- επιστολή που εστάλη από τον πρόεδρο της ΤΚ Λεβιδίου Αθανάσιο Κακκώνη
«Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης στις 17 Απριλίου 2013
ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30»
ΘΕΜΑ: Τροποποίηση σχεδίου πόλης στο Ο.Τ. 61 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Λεβιδίου σε συμμόρφωση της 440/2005 απόφασης Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης. Αφορά το ακίνητο της κ. Κοντοράβδη Γεωργίας Χας Παν., στην θέση «Αλωνάκι» της Τοπικής Κοινότητας Λεβιδίου.
Πρόταση Δημάρχου Τρίπολης κ.Σμυρνιώτη Ιωάννη:
Να αποδεσμευτεί όλο το Ο.Τ. 61 από πράσινο για να έχει αρτιότητα οικοδομής το ακίνητο της κ. Κοντοράβδη Γεωργίας Χας Παν..
Ενώ ο τέως Δήμος Λεβιδίου με αποφάσεις του, είχε προβεί στην αναγκαστική απαλλοτρίωση όλου του Ο.Τ. 61, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, ως προς την αποζημίωση του ακινήτου της, καθ’ ότι υπήρχαν χρήματα εγγεγραμμένα και εγκεκριμένα στον εκάστοτε προϋπολογισμό του τέως Δήμου Λεβιδίου.
Πρόταση Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Λεβιδίου κ.Κακκώνη Αθανασίου:
1) Δεν συμφωνεί ως προς τα μέτρα που προτείνει η κ. Κοντοράβδη Γεωργία Χας Παν., για το ακίνητο, που βρίσκεται στην θέση «Αλωνάκι» της Τοπικής Κοινότητας Λεβιδίου.
2) Να γίνει ανταλλαγή οικοπέδου, σύμφωνα με τα τετραγωνικά μέτρα, σε τοποθεσία, που θα υποδείξει η Τοπική Κοινότητα Λεβιδίου.
3) Αν δεν βρεθεί οριστική λύση, ο Δήμος Τρίπολης, να προβεί εκ νέου στην διαδικασία της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης του ακινήτου της κ.Κοντοράβδη Γεωργίας Χας Παν.
Μετά από διαλογική συζήτηση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, αποφάσισαν:
Κατά πλειοψηφία δεκαπέντε (15) Δ.Σ. ψήφισαν υπέρ της πρότασης του Δημάρχου κ. Σμυρνιώτη Ιωάννη.
Δέκα (10) Δ.Σ. ψήφισαν υπέρ της πρότασης του Προέδρου της Τ.Κ. Λεβιδίου κ. Κακκώνη Αθανασίου.
Τέσσερις (4) Δ.Σ. ψήφισαν παρών.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πρόεδρε έχεις δίκιο αλλά ΈΠΡΕΠΕ ο πολίτης να έχει ένα γάτο δικηγόορο να στραφεί εναντίον σου και εναντίον όσων ψήφισαν σαν εσένα και να ζητάει αποζημιώσεις που έχουν κερδίσει όλα τα δικαστήρια το τελευταίο το 2005 και εσείς εξακολουθέιτε να τους εμπαίζετε Αλλά και τώρα δεν είναι αργά για μα μάθετε να εφαρμόσετε τις δικαστικές αποφάσειρς