Διαφωνεί με την επιλογή Νίκα και παραιτήθηκε ο Θεοχάρης Αγριόπουλος από τη Ν.Δ. Τριφυλίας

Διαφωνεί με την επιλογή Νίκα και παραιτήθηκε ο Θεοχάρης Αγριόπουλος από τη Ν.Δ. Τριφυλίας

Δεκέμβριος 12, 2018 - 13:12
0 σχόλια

Την παραίτηση-απόσυρσή του από μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τριφυλίας λόγω της επιλογής Νίκα ως υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη Ν.Δ. γνωστοποιεί ο Θεοχάρης Αγριόπουλος με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τριφυλίας, Γιώργο Φωτεινό και με κοινοποίηση στη Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ.

Στην επιστολή παραίτησης αναφέρεται: «Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, αξιότιμα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ Τριφυλίας, δια της παρούσης επιστολής μου, σας γνωστοποιώ την παραίτησή μου από μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας για καθαρά προσωπικούς λόγους, με άμεση ισχύ από λήψεως της παρούσης. Επειδή η προσωπική μου άποψη για το πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου δε συμπίπτει με την επιλογή του κόμματός μας και επειδή λόγω της διαφωνίας μου δεν επιθυμώ να φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε τον πρόεδρό μας κ. Φωτεινό αλλά ούτε και εσάς, σας γνωστοποιώ ότι αποσύρομαι από τη Δημοτική μας Οργάνωση, προκειμένου ελεύθερα να εκφράζω την άποψή μου και τα πιστεύω μου.

Παραμένω, δε, στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Ν.Δ. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, και τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτόν τον καιρό και απευθύνω προς όλους τις καλύτερες ευχές μου για καλή συνέχεια και επιτυχία στα καθήκοντά σας».

Από το tharrosnews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.