Διαδραστικό σεμινάριο για τους εκθέτες της «Πελοπόννησος Expo»

Διαδραστικό σεμινάριο για τους εκθέτες της «Πελοπόννησος Expo»

Νοέμβριος 12, 2019 - 12:32
0 σχόλια

Μία ανάσα πριν από την έναρξη της έκθεσης, η αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας γέμισε με εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» για να παρακολουθήσουν το δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 16:30 στο πλαίσιο της έκθεσης.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου κ.κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, (Partner, People Development Consultant –  Wiseme.gr) και Γουργιώτη Μαργαρίτα (ΜD, Sales & Business Development Consultant – Wiseme.gr) βοήθησαν τους συμμετέχοντες – εκθέτες να εξοικειωθούν με τεχνικές προσεγγίσεις και έξυπνες πρακτικές Παρουσίασης και Πώλησης με σκοπό την ολοκληρωμένη προσέγγιση των επισκεπτών, την αποτελεσματική́ και στοχευμένη παρουσίαση των προϊόντων τους και τη δημιουργία χρήσιμου και ενεργού́ networking κατά τη διάρκεια Εμπορικών Εκθέσεων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.