Δεύτερη νίκη για τις γυναίκες του Πελασγού και πρόκριση στην Α2 κατηγορία!

Δεύτερη νίκη για τις γυναίκες του Πελασγού και πρόκριση στην Α2 κατηγορία!

Ιούνιος 25, 2017 - 14:06
0 σχόλια

Μετά τη  πρώτη νίκη του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» στο κλειστό του ΜΕΤΣ στο Παγκράτι για τα μπαράζ ανόδου, με τον ΑΙΓΕΑ ΧΙΟΥ την Παρασκευή, ήρθε μια ακόμη  νίκη των απίστευτων κοριτσιών της Μεγαλόπολης που φέρνει την ομάδα στην Α2 Κατηγορία ανεξαρτήτως τι θα γίνει την τελευταία ημέρα .

ΣΚ ΣΥΛΛΑΣ Λ. ΑΙΔ. – ΚΟΜ ΠΕΛΑΣΓΟΣ 42-46

Ο αγώνας ξεκίνησε με ανεβασμένη την ψυχολογία για την ομάδα της Μεγαλόπολης, αφού παίζοντας ουσιαστικό μπάσκετ προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με σκορ 18-7 δείχνοντας ότι θα έχει μια εύκολη ημέρα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτριες του ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΙΨΟΥ ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι για να έρθει το ημίχρονο με 26-17.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η σκληρή έως αντιαθλητική άμυνα των παικτριών της Αιδηψού ,οι συνεχείς αλλαγές στυλ χάντμπολ του προπονητή της , η αλλοπρόσαλλη διαιτησία, αλλά κυρίως οι κακές επιλογές χάλασαν την εικόνα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» .Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το διάστημα η ομάδα της πόλης μας πέτυχε μόνο τέσσερις πόντους ,με πολλά χαμένα ελευθέρα σουτ και διεισδύσεις , αλλά παρόλα αυτά συνέχισε να προηγείται στο τριάντα με σκορ 30-25.Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν για καρδιακούς αφού η Αιδηψός συνέχισε με το ίδιο στυλ παιχνιδιού και μάλιστα βάζοντας τρία παράξενα τρίποντα και πέντε συνεχόμενες βολές (μάλλον δώρο) κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και το παιχνίδι έγερνε προς το μέρος τους .
Κάπου εκεί οι αθλήτριες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» βλέποντας να χάνεται το παιχνίδι αποφάσισαν να δείξουν τον πραγματικό εαυτό τους, αυτόν που τους χάρισε τόσες νίκες και τις έφερε μέχρι εδώ.
Με παθιασμένες άμυνες ,αιφνιδιασμούς, ευστοχία τόσο στα σουτ όσο και στις βολές γυρίσαν το παιχνίδι, πήραν την νίκη και έστειλαν την ομάδα στην Α2 και τους φιλάθλους στον ¨παράδεισο¨.
Το τελικό 46-42 έφερε πανηγύρια στην ομάδα και το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων της .

Η ομάδα της Μεγαλόπολης κατά γενική ομολογία πήρε δίκαια την πρόκριση στην Α2 εθνική κατηγορία όντας η ποιοτικότερη ομάδα αυτού του ομίλου.

Η πρόκριση του γυναικείου τμήματος του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» στην Α2 εθνική μπάσκετ είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη διάκριση ομαδικού αθλήματος της Μεγαλόπολης και χρειάζεται την στήριξη όλων μας.

Αύριο σε ένα περισσότερο διαδικαστικό παιχνίδι, στις 1.00 μ.μ, τα κορίτσια δίνουν την τελευταία παράσταση πριν επιστρέψουν στην Μεγαλόπολη, με αντίπαλο τον ΑΡΙΩΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα :18-7/8-10/4-8/17-16.
Τα κορίτσια που έγραψαν ιστορία είναι: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΑΡΙΔΑ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ-ΜΠΑΚΕΤΕΑ-ΤΣΙΝΤΩΝΗ-ΣΕΦΕΡΟΥ-ΣΤΑΒΑΡΑΚΗ-ΜΙΧΟΛΙΑ-ΚΑΝΤΕΛΗ-ΔΗΜΑΔΗ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Β’ Υποόμιλος)

1. ΚΟΜ ΠΕΛΑΣΓΟΣ                  2-0     4

2. ΣΚ ΣΥΛΛΑΣ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ   1-1     3

3. ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ                   1-1     3

4. ΓΣ ΑΡΙΩΝ ΜΥΤ.                    0-2     2

Πηγή: //kafeneio-megalopolis.gr

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.