Δεύτερη καλύτερη άμυνα ο Παναρκαδικός

Δεύτερη καλύτερη άμυνα ο Παναρκαδικός

Οκτώβριος 25, 2016 - 15:31
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και μετά το τέλος των έξι πρώτων αγωνιστικών η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας αήττητη στο πρωτάθλημα.

Το τριφύλλι σε έξι αγώνες μετρά 4 νίκες (Ερμιονίδα-Παναργειακός-Αχαϊκή-Ζευγολατιό) και δύο ισοπαλίες (Χαλκίδα-Αιολικός) με το απόλυτο στην έδρα του ενώ εκτός έδρας έπειτα από τα δύο πρώτα ''Χ'' ήρθε και το πρώτο διπλό την περασμένη Κυριακή (23/10) στην Κορινθία.

Παρατηρώντας τους αριθμούς είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορούν να ξεγελάσουν με τους πράσινους να παρουσιάζουν μια πολύ καλή συνοχή και ισορροπία ως ομάδα με την άμυνα να είναι το άρμα που την οδηγεί στις επιτυχίες όπως δείχνουν τα αποτελέσματα σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου δεχθεί μόλις δύο τέρματα σε πρωτάθλημα και στον έναν αγώνα του κυπέλλου και μάλιστα και τα δύο αυτά γκολ στο παιχνίδι με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη για την τέταρτη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας έχοντας στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια κρατήσει την εστία της ανέπαφη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Παναρκαδικός μετά από τρεις αγώνες στην έδρα του στην Τρίπολη με Ερμιονίδα, Παναργειακό και Αιολικό δεν έχει παραβιαστεί η εστία του έχοντας συνολικά στο πρωτάθλημα 14 βαθμούς με επίδοση 8 γκολ υπερ και 2 κατά.

Τέλος την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας διαθέτει η πρωτοπόρος πια Παναχαϊκή η οποία έπειτα από έξι αγωνιστικές και 540' αγωνιστικά λεπτά έχει καταφέρει να μην δεχθεί ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα κρατώντας μηδέν παθητικό στους αγώνες που έχει δώσει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.