Δεύτερη η Προδρόμου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

Δεύτερη η Προδρόμου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

Δεκέμβριος 03, 2019 - 15:52
0 σχόλια

Με την 2η θέση επέστρεψε από τον μικρό τενιστικό μαραθώνιο της Καλαμάτας η Άννα Προδρόμου, του ομίλου μας.  Στο 12 τουρνουά επιπέδων, που διοργάνωσε με επιτυχία ο όμιλος αντισφαίρισης Καλαμάτας η αθλήτρια μας Προδρόμου Άννα κατέκτησε την 2η θέση αφού πέρασε με επιτυχία το στάδιο των round robin παιχνιδιών.

Στα αγωνιστικά αποτελέσματα της Άννας, η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης πέρασε ως πρώτη την διαδικασία των ομίλων επικρατώντας με 61, 63 της Κυριακοπούλου Αθηνάς και με 75, 64 της Κανελλοπούλου Κωνσταντίνας. Στην συνέχεια πέρασε στο γύρο των knock out όπου στα ημιτελικά επικράτησε της Γιατράκου με 60 60 και πέρασε στο μεγάλο τελικό. Εκεί αντίπαλός της ήταν η αγωνιστική παίχτρια του ΟΑ Καλαμάτας Γκέρι Ασένοβα, η οποία επικράτησε της Προδρόμου με 06, 26.

Η 2η θέση της Προδρόμου στο τουρνουά της Καλαμάτας κλείνει μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για την ενήλικη αθλήτρια τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, η οποία βαδίζει από το καλό στο καλύτερο σε όποιο τουρνουά και συμμετέχει. Οι πολλές τις επιτυχίες και αυτή τη χρονιά αποδεικνύουν περίτρανα  την αγάπη της, τόσο για το άθλημα, όσο και για τις επιτυχίες.

Συγχαρητήρια στην Προδρόμου, τόσο από την διοίκηση, όσο και από την προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Ευχόμαστε η επόμενη χρονιά, να είναι το ίδιο καλή και επιτυχημένη και να ευοδωθούν όλες οι προσπάθειες της Άννας για διακρίσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.