Δεύτερη η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ στην Δαλαμανάρα

Δεύτερη η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ στην Δαλαμανάρα

Ιούλιος 05, 2015 - 10:13
0 σχόλια

Οι επιτυχίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθώς κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά του Athlisis Cup στην Δαλαμανάρα. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Λαμπροπούλου ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών στο συγκεκριμένο open  μιας και πέρυσι είχε κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία των 10 ετών.  Φέτος στην πρώτη της χρονιά στα 12άρια η Λαμπροπούλου κατέκτησε την 2η θέση στο open  βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη στα τουρνουά που έρχονται τις επόμενες ημέρες. Η αθλήτρια του Γ. Παπαδόπουλου έκανε μια πάρα πολύ καλή πορεία σε όλο το τουρνουά παίζοντας σπουδαίο τένις και πάνω από όλα δείχνοντας ήθος και χαρακτήρα τόσο στις νίκες μέχρι τον τελικό, όσο και στην ήττα σε αυτόν, κατά γενική ομολογία των παρακολουθούντων.

Στα εντός του γηπέδου η Λαμπροπούλου επικράτησε στον πρώτο γύρο της Χαραλάμπους με 2-0 σετ (4-0, 4-0) και στον δεύτερο γύρο της Κεφαλλονίτη με το ίδιο σκορ 2-0 σετ ( 4-1, 4-1). Στην φάση των ημιτελικών η κλήρωση είχε βγάλει εμφύλιο αγώνα μεταξύ της Νασιάκου (ΑΕΚ Τρίπολης) και της Λαμπροπούλου (ΑΕΚ Τρίπολης) .Σε αυτόν τον εμφύλιο νικήτρια ήταν η δεύτερη με 2-0 σετ ( 4-0, 4-0) μπαίνοντας στον τελικό της διοργάνωσης όπου αντιμετώπισε την Μηναδάκη, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-1).

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρουν για μια κόμη φορά την Λαμπροπούλου καθώς και τα άλλα δύο κορίτσια του ομίλου μας Νασιάκου και Βουδούρη για την 1η και τις 3ες θέσεις τους αντίστοιχα σε αυτό το open.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.