Δεύτερη η Κοράκη και 3ος ο Καμπισιούλης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Δεύτερη η Κοράκη και 3ος ο Καμπισιούλης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Οκτώβριος 16, 2019 - 14:41
0 σχόλια

Για ακόμα ένα ενωσιακό τουρνουά ο όμιλος τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  έδωσε τα διαπιστευτήρια του, τόσο στο κομμάτι των επιτυχιών , όσο και σε αυτό των συμμετοχών. Στο ενωσιακό τουρνουά για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10  ετών, που έγινε στο φιλόξενο Athlisis Tennis Club στην Δαλαμανάρα Αργολίδας, η ΑΕΚ Τρίπολης συμμετείχε σε όλες τις αγωνιστικές ομάδες ,  του πράσινου, του πορτοκαλί και του κόκκινου επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα με 9 αθλητές συμμετείχε ο όμιλός τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πράσινο επίπεδο, όπου η Κοράκη Χαρίκλεια κέρδισε την 2η θέση του τουρνουά στην κατηγορία των κοριτσιών και ο Καμπισιούλης Γιάννης την 3η θέση στο consolation draw των αγοριών.

Η Κοράκη φτάνοντας στον πρώτο φετινό της τελικό, αφού τις προηγούμενες φορές είχε καταφέρει την είσοδό της μέχρι τα ημιτελικά, έπαιξε με την Χριστοπούλου από την Καλαμάτα, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0 σετ. Ο αγώνας των δύο αθλητριών ξεχώρισε από όλα τα παιχνίδια, καθηλώνοντας το κοινό των αγώνων, για περισσότερο από μια ώρα. Μέχρι τον τελικό η Κοράκη πέρασε επιτυχημένα με 2-0 σετ τα εμπόδια των Δημητράκουλα και Καραγιάννη του Ρήγα Α.Ο.Α.Α και στον ημιτελικό της Παπαδοπούλου με 2-1 σετ από τον ΟΑ Καλαμάτας.

Στα αγόρια ο Καμπισιούλης Γιάννης κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του Consolation Draw και να τερματίσει στην 3η θέση του τουρνουά κάνοντας καλή εμφάνιση στην τελευταία του χρονιά στην κατηγορία των 10 ετών.

Στις κατηγορίες των προαγωνιστικών παιδιών του κόκκινου και του πορτοκαλί επιπέδου ο όμιλός μας συμμετείχε με 8 αθλητές, αν και αρχή της περιόδου, που έδειξαν στην προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης βήματα σταθερής εξέλιξης για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει στο μέλλον.  Το ήθος και η επιμονή των μικρών μας αθλητών ήταν κάτι παραπάνω από νότα αισιοδοξίας για το αγωνιστικό τους μέλλον στο άθλημα της αντισφαίρισης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά και ιδιαιτέρως στην Κοράκη Χαρίκλεια και στον Καμπισιούλη Γιάννη για τις επιδόσεις τους. Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σας συγχαίρει και σας ευχαριστεί για την μεγάλη σας προσπάθεια, καθ όλη την διάρκεια αυτού του τενιστικού μαραθωνίου, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 13 Οκτωβρίου του ιδίου έτους. Καλή αγωνιστική προετοιμασία σε όλους.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.