Δεύτερη η Καραναγνώστη της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Ε3

Δεύτερη η Καραναγνώστη της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Ε3

Απρίλιος 11, 2018 - 10:40
0 σχόλια

Δυναμικό ξεκίνημα για μια ακόμα αθλήτρια μας στα φετινά τουρνουά. Η Καραναγνώστη Μαρία πιστή στο ραντεβού ης με τις διακρίσεις, ξεκίνησε και την φετινή χρονιά δυναμικά. Στο πρόσφατο τουρνουά Ε3 που έγινε στην Πόλη μας στις εγκαταστάσεις του Smash η Καραναγνώστη κατέκτησε την 2η θέση σε 16άρι ταμπλό.

Στον πρώτο γύρο απέκλισε την αθλήτρια της ΑΕΤ Νίκης Πατρών με 2-0 σετ (40, 40) και στον δεύτερο γύρο με το ίδιο σκορ 2-0 σετ επικράτησε και της Δελή Μάρας (Ρήγας Αργολίδας) (41,41).  Στην ημιτελική σειρά η Κουλουμπού Αγγελική (ΟΑ Καλαμάτας)  δεν στάθηκε εμπόδιο στην Καραναγώστη και η αθλήτρια της ΑΕΚ Επικράτησε με 2-0 σετ (63, 61). Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά η Κανελλάκη (ΟΑ Σπάρτης) διέκοψε το νικηφόρο σερί της Καραναγνώστη και κέρδισε την πρώτη θέση επικρατώντας της Καραναγνώστη με 2-0 σετ (60, 62).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (Παπαδόπουλος & Χατζηγιάννη) συγχαίρουν δημόσια την αθλήτρια τους Καραναγνώστη Μαρία και της εύχονται καλή συνέχεια στην εξέλιξη των τουρνουά.

 
Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.