Δευτέρα του Πάσχα με έντονα καιρικά φαινόμενα για την Αρκαδία

Δευτέρα του Πάσχα με έντονα καιρικά φαινόμενα για την Αρκαδία

Μάιος 01, 2016 - 19:09
0 σχόλια

Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία την Κυριακή του Πάσχα, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα σε ολόκληρη τη χώρα. Μάλιστα, οι προγνώσεις κάνουν λόγο και για χαλαζόπτωση σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Την Κυριακή του Πάσχα τα αραιά στην αρχή σύννεφα κάλυψαν σταδιακά όλον τον ουρανό νωρίς το απόγευμα, αλλά δεν έβρεξε και έτσι δεν πτοήθηκαν οι ψήστες που ετοίμαζαν τους πασχαλινούς μεζέδες από νωρίς το πρωί σε όλες τις γειτονιές.

Σημειωτέον ότι ήδη από τη Μεγάλη Παρασκευή οι προγνώσεις έκαναν λόγο για καλό καιρό την Κυριακή της Ανάστασης αλλά αναμενόταν πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες, καθώς και βροχή.

Για την Αρκαδία, ειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα υπάρχει για τη Μεγαλόπολη και για τα Λαγκάδια, όπου αναμένεται η θερμοκρασία να πέσει στους 12 βαθμούς Κελσίου ενώ θα εκδηλωθούν καταιγίδες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.