ΔΕΥΑΤ: Δημοπρασία για την αγορά γεωτρήσεων στις ΔΕ Κορυθίου και Τεγέας

ΔΕΥΑΤ: Δημοπρασία για την αγορά γεωτρήσεων στις ΔΕ Κορυθίου και Τεγέας

Νοέμβριος 17, 2018 - 20:00
2 σχόλια

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τρίπολης προκηρύσσει δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για την αγορά δύο (2) γεωτρήσεων στις ΔΕ Κορυθίου και Τεγέας του Δήμου Τρίπολης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέσα σε προθεσμία  είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της περίληψης της διακήρυξης. Στις προσφορές ενδιαφέροντος θα αναγράφονται επακριβώς τα στοιχεία των γεωτρήσεων χωρίς την αξία τους και θα περιλαμβάνουν:

1.Αίτηση συμμετοχής στην οποία θα αναφέρεται η θέση της γεώτρησης καθώς και οποιαδήποτε άλλα χαρακτηριστικά της (πλήρης ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός ,παροχή νερού κλπ).

2.Άδειες χρήσης νερού σε ισχύ τουλάχιστον για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την έναρξη της διαδικασίας( ημερομηνία υποβολής προσφορών)

3.Προσβασιμότητα σε αγροτικό δρόμο, τουλάχιστον

4.Εμβαδό αγροτεμαχίου από 400 μ2 κατ' ελάχιστο και άνω

5.Τίτλοι ιδιοκτησίας αγροτεμαχίου-& τοπογραφικό διάγραμμα

6.Να ανήκει στην αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή αυτού που το προσφέρει ή σε περίπτωση που ανήκει εξ' αδιαιρέτου σε περισσότερους κατά συγκυριότητα, συννομή και συγκατοχή η προσφορά να γίνεται από όλους τους συνιδιοκτήτες

7.Δήλωση του Ν.1599/86 ότι ο ενδιαφερόμενος έλαβε γνώση των όρων της δημοπρασίας και τους αποδέχεται πλήρως καθώς και ότι δεν υπάρχει νομικό κώλυμα για την αγορά της γεώτρησής του.

8.Δημοτική ενημερότητα

9.Δήλωση του Ν.1599/86 ότι το ακίνητο είναι ελεύθερο βαρών (υποθήκες, προσημειώσεις, κατασχέσεις κλπ) προσκομίζοντας το σχετικό πιστοποιητικό βαρών

10.Να μην είναι δασική έκταση προσκομίζοντας βεβαίωση δασαρχείου.

11.Εγγύηση συμμετοχής, ποσοστού 10% επί του οριζόμενου ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς εκάστης γεώτρησης, δηλ 6.000,00€ για τη ΔΕ Κορυθίου και 9.000,00€ για τη ΔΕ Τεγέας

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά σε σφραγισμένο φάκελο με το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου και με τον τίτλο «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ στη ΔΕ Κορυθίου του  Δήμου Τρίπολης» για την ΔΕ Κορυθίου, για δε την ΔΕ Τεγέας όλα τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται σε σφραγισμένο φάκελο με το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου και με τον τίτλο «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ στη ΔΕ Τεγέας του  Δήμου Τρίπολης» στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑ Τρίπολης στην Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς-Τρίπολη Τ.Κ 22131 μέχρι τις  10 /12/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00μμ.

Πληροφόρηση ενδιαφερομένων

Πληροφόρηση και αντίγραφα της διακήρυξης για τη δημοπρασία παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τη ΔΕΥΑΤ τηλ.2710-227753/54,πληροφορίες κ. Τυροβολά Αθανασία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΕΥΑΤ

Γεώργιος Καρώνης

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ΔΕΥΑΤ

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μπράβων στην ΔΕΥΑΤ συνέχεια έργα και ενέργειες για να μπορούμε να έχουμε άψογες υπηρεσίες ύδρευσης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.