Devero: Η νέα all day πρόταση στην Τρίπολη (pics)

Devero: Η νέα all day πρόταση στην Τρίπολη (pics)

Ιούνιος 15, 2018 - 20:05
0 σχόλια

Ένα νέο στέκι για καφέ και φαγητό άνοιξε τις πόρτες του, στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, και  είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί!

Η επιχείρηση «Deverο» με εμπειρία 16 χρόνων στην εστίαση, συνεχίζει να προσφέρει την ποιότητα που έχετε ξεχωρίσει, με ένα νέο πλούσιο μενού.

Το νέο καφέ «Devero All Day Coffee and Lunch» δημιουργήθηκε σε έναν όμορφο χώρο με μοντέρνα διακόσμηση και έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Από νωρίς το πρωί απολαύστε ποιοτικούς καφέδες, τους οποίους μπορείτε να συνοδέψετε με τις υπέροχες φρέσκες βάφλες, τα μπράουνις και τα σουφλέ σοκολάτας.

 Συνεχίστε την γευστική εμπειρία με το πλούσιο μενού που η κουζίνα του «Deverο»  ετοιμάζει για εσάς καθημερινά.

 Η παρουσίαση των πιάτων του ικανοποιεί την όραση, με φίνα αρώματα και μια δόση εξωτισμού στη γεύση. Επιλέξτε το δικό σας από ένα πλούσιο μενού, με γκουρμέ κουζίνα και με πολύ προσεγμένες γεύσεις και με ποιοτικά κρέατα.

Δοκιμάστε τα φρέσκα ζυμαρικά,  πίτσες, μπέργκερ με φρέσκα μπιφτέκια, εκλεκτά πιάτα και τις δροσερές σαλάτες.

 Το μενού σας μπορεί να συμπληρωθεί άριστα με το κρασί, καθώς το κατάστημα έχει μια μεγάλη κάβα κρασιών.

Ένας πολύ όμορφος, άνετος και φιλόξενος χώρος ετοιμάστηκε με φροντίδα και μεράκι για εσάς, για να κάνει ξεχωριστές τις μέρες αλλά και τις νύχτες σας!

Στο «Devero» μπορείτε από νωρίς το πρωί να απολαύσετε τον καφέ σας και όσο η μέρα περνά, να δοκιμάστε τα γευστικότατα πιάτα που η κουζίνα ετοιμάζει για εσάς με προσίτες τιμές .

 

Σας περιμένουμε!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.